Home / Evenimente  / IDEZIO la EUROSHOP 2017

IDEZIO la EUROSHOP 2017

În perioada 5-9 martie, IDEZIO participă la cel mai mare eveniment dedicat industriei de retail – EUROSHOP 2017, care se desfășoară la Düsseldorf, în Germania. IDEZIO este unicul reprezentant al României pe segmentul ”Shop fitting and store design”. Standul IDEZIO pentru ediția curentă a târgului EUROSHOP va încerca să arate că designul exclusivist și combinațiile inedite de materiale completează conceptul de magazin perfect funcțional.

 

idezio-mobilier-retail-euroshop (1)

„Dorim să expunem cât mai multe dintre soluțiile pe care compania noastră le poate furniza, axându-ne în principal pe mobilierul care se aliniază celor mai exigente standarde de calitate, atât în ceea ce privește estetica, cât și din punct de vedere al funcționalităților specifice industriei de retail. Ca o noutate, anul acesta ne-am propus să armonizăm cât mai multe dintre materialele pe care le folosim în mod curent în activitatea noastră: de la MDF vopsit, lemn, structuri și texturi metalice până la finisaje speciale pentru furnir de la cei mai renumiți producători europeni. Mai mult decât atât, vrem să prezentăm soluții versatile ce se pot adapta cu ușurință mai multor tipuri de spații de prezentare. De aceea, am pregătit zone de expunere dedicate industriei de fashion, vitrine pentru bijuterii, spații de depozitare pentru produse cosmetice, un cash-desk spectaculos. Suntem siguri că principalul nostru avantaj va fi dat de faptul că producem mobilier personalizat – segmentul de retail este recunoscut pentru accentul pe care îl pune pe unicitatea amenajărilor. Nu ne bazăm însă doar pe asta, ci încercăm continuu să ne îmbunătățim propriile performanțe. Vrem să extindem capacitatea de producție (în acest moment suntem în negocieri pentru achiziționarea unui prese hidraulice) și suntem în căutare de forță de muncă specializată.”

 

idezio-mobilier-retail-euroshop (2)

Cu o experiență de peste 13 ani în producția de mobilier premium, IDEZIO este unul dintre cei mai activi producători de mobilier pentru hoteluri, birouri și retail. Încă din 2012, compania a început să exporte mobilier comercial, în special pentru proiecte și amenajări de lux. Lucrările de referință, capacitatea mare de producție, calitatea materialelor și profesionalismul serviciilor sunt atuurile cu care IDEZIO i-a cucerit pe beneficiarii proiectelor și pe arhitecții acestora.

 

idezio-mobilier-retail-euroshop (3) idezio-mobilier-retail-euroshop (4) idezio-mobilier-retail-euroshop (5) idezio-mobilier-retail-euroshop (6) idezio-mobilier-retail-euroshop (7)

Sursa foto EUROSHOP: http://medianet.messe-duesseldorf.de

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT