Home / Industria Mobilei  / Ideile mărețe au nevoie de spațiu de desfășurare

Ideile mărețe au nevoie de spațiu de desfășurare

HOLZ-HER PRO-MASTER 7225 oferă diversitate maximă pentru uz universal.

Cu CNC-urile în 5 axe de la HOLZ-HER creativitatea ta nu are limite.

 

 

Echiparea lor de top, 5 axe complet interpolate și dimensiuni generoase de lucru fac acest pachet performant ideal pentru clienții ale căror cerințe și materiale se schimbă mereu.

 

 

Capurile de frezare extrem de puternice, 4 zone de lucru, un cap de găurire complet echipat și un schimbător de scule portant cu 18 scule sunt doar câteva din avantajele practice oferite în pachetul standard. Pe lânga acestea, poate fi selectat pentru toate frezele un chip de monitorizare.

 

Bluetooth pentru transfer de date. Nu doar că vă oferă permanent informații despre performanță, dar raportează operatorului potențiale pericole, precum debalansarea sculelor din urma ciobirii frezelor.

 

Modulul viaCondition din pachetul viaCockpit permite primirea mesajelor de eroare sub formă de mesaje push pe telefonul mobil.

 

 

CNC-urile PRO- MASTER sunt de asemenea și extrem de flexibile datorită dimensiunilor variabile de 3620 mm la 7220 mm, dimensiuni de frezare margini de până la 1650 mm pe axa Y și o înalțime de prelucrare enormă de 300 mm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT