Home / Interviuri  / I LOVE YOUR TABLE, IATĂ CONCLUZIA DESIGNERILOR ȘI ARHITECȚILOR AMERICANI CARE AU INTRANT ÎN STANDUL CAREL WOODWORKS LA ICFF NYC 2019

I LOVE YOUR TABLE, IATĂ CONCLUZIA DESIGNERILOR ȘI ARHITECȚILOR AMERICANI CARE AU INTRANT ÎN STANDUL CAREL WOODWORKS LA ICFF NYC 2019

La această ediție, producătorul român de mobilă a prezentat masa cu marmură, masa groasă de 9 cm plini, masa din lemn vechi și pe cea cu blat de inserții de cupru, cu diferite picioare: din brad vopsite alb, din stejar, din metal. Prin prezentarea unor mese de dimensiuni mari, compania a încercat să demonstreze că poate produce orice tip de masă, pe orice dimensiune.

 

Naricsa Grumaz, director marketing CAREL WOODWORKS: „Specialiștii din Statele Unite ale Americii, care ne-au vizitat standul, au fost deosebit de încântați de produsele noastre. Piața americană prezintă un potențial uriaș pentru noi și dorim să revenim la expozițiile din SUA, pentru a câștiga un loc în preferințele lor.”

 

CAREL WOODWORKS a participat pentru a doua oară la ICFF New York pentru a convinge publicul american despre unicitatea pieselor de mobilier pe care le realizează.

 

 

Citeste si: 10 PENTRU ROMÂNIA LA ICFF NEW YORK 2019

 

 

Review overview

POST A COMMENT