Home / Promo  / HORA, cea mai mare fabrica de instrumente muzicale din lemn, din Europa de Est, expune la BIFE-SIM 2023

HORA, cea mai mare fabrica de instrumente muzicale din lemn, din Europa de Est, expune la BIFE-SIM 2023

PREMIERĂ: Cea mai nouă creație, chitara SM 34 va fi lansată, în septembrie, la București.

 

 

„Este o chitară ce dovedește încă odată potențialul și valoarea fabricii de instrumente muzicale HORA din Reghin. Producția de chitare marca HORA a luat avânt la începutul anilor 70, fiind produse chitara Apollo cu 12 corzi, chitara Constanta, chitarele electrice Titan, Atlas, Vega, Triumf, dar și chitarele clasice în diferite mărimi, xilofoane, chitarele Cristal și Regun, ukulele, Bouzouki.”

 

 

Compania a anunțat, anul trecut, că numărul total de instrumente muzicale realizate, în cele peste 7 decenii de activitate, a fost de 4.675.949 de produse: viori, viole, violoncele, contrabasi, chitare clasice, chitare acustice, mandoline.

 

 

„Încrederea în produsele noastre ne onorează, dar ne și obligă să producem instrumente muzicale din ce în ce mai calitative și mai complexe, să ne menținem standardele de calitate, pentru a face față competitivității în acest domeniu.”

 

 

HORA exportă 85% din ceea ce produce în Europa, Statele Unite ale Americii, Japonia, Orientul Mijlociu. În țară, fabrica are 35 de parteneri care comercializează produsele și accesoriile realizate la Reghin, dar și un magazin propriu în București. Este vorba despre magazinul de instrumente muzicale RAPSODIA magazinulrapsodia.ro.

 

 

hora-instruments.com, hora.ro

 

Vă invităm la cea de-a 31-a ediție a BIFE-SIM, care se va desfășura în Hala B2 a ROMEXPO, la București, între 21-24 septembrie 2023!

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT