Home / Promo  / HOLZ-HANDWERK, cel mai important târg extern de specialitate din industria lemnului

HOLZ-HANDWERK, cel mai important târg extern de specialitate din industria lemnului

Târgul internațional Holz-Handwerk, unul dintre cele mai importante evenimente expoziționale din sectorul de prelucrare a lemnului, se va desfășura în perioada 21-24 martie 2018, în același timp cu expoziția Fensterbau/Frontale, la centrul expozițional din Nurnberg, Germania.

 

La HOLZ-HANDWERK vor fi expuse mașini pentru prelucrarea lemnului, scule electrice și pneumatice, sisteme de fixare, elemente de construcție și produse software. Târgul va promova toate produsele și tehnologiile relevante pentru activitatea zilnică a companiilor de prelucrare a lemnului.

 

Interesul pentru acest sector este atât de mare încât cele șapte săli de expoziție au fost rezervate cu șase luni înainte de eveniment.

 

În jur de 110.000 de vizitatori sunt așteptați la Centrul Expozițional din Nürnberg pentru a afla ultimele tehnologii și tendințe în prelucrarea lemnului. Specialiști în construcții de lemn, retaileri, precum și specialiștii în producția de mobilier și amenajări interioare apreciază gama de produse de vârf și informațiile relevante, precum și natura practică a evenimentului.  În ultimii ani, dubla expoziție HOLZ-HANDWERK și FENSTERBAU FRONTALE a atras mai mult de 110.500 de vizitatori în 2016.

 

 

Detalii pe holz-handwerk.de

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT