Home / Design  / Highlight Ostermann: canturi ABS cu decoruri hibride

Highlight Ostermann: canturi ABS cu decoruri hibride

Cunoașteți decorurile hibride? Acestea sunt design-uri care combină aspectele optice tipice de la două materiale diferite: de exemplu, piatră și metal. Ardezie cu metal. Material textil sau chiar rugină cu răceala de la un metal strălucitor. Canturile ABS adecvate pentru noul aspect optic deosebit sunt disponibile la Ostermann.

Canturile Ostermann cu decoruri hibride reunesc aspectele optice de la două materiale diferite: reproducerile de piatră, ardezie, material textil sau rugină capătă un aspect optic complet nou datorită strălucirii metalice

 

Alegerea decorurilor adecvate pentru un mobilier nu este întotdeauna ușoară. Trebuie să fie cu aspect optic de piatră, de material textil sau de rugină? Sau totuși mai degrabă un metal strălucitor? De ce nu amândouă? În cazul canturilor ABS „Metal Rock antracit”, „Metal Fabric antracit”, „Metal Slate negru auriu” și „Ferro bronz” este vorba de decoruri fantezie care combină aspectul optic de la fierul ruginit, piatră, material textil sau de la ardezie cu efecte metalice pline de viață. Rezultatul constă din canturi care pot fi utilizate atât pentru blaturi de lucru, cât și pentru fronturi expresive sau pentru întregul mobilier pentru cameră de zi, baie sau bucătărie. Canturile sunt disponibile la Ostermann în dimensiunile 23, 33, 43 și 100 x 1 sau 2 mm și se livrează deja în cantități minime începând de la 1 metru. Mai multe informații despre produse se pot găsi și la termenul de căutare „#Highlights11“ pe pagina web Ostermann www.ostermann.eu

 

Cant ABS Metal Rock antracit

La prima vedere, cantul dă impresia unei reproduceri clasice de piatră. În jocul cu lumina se dezvăluie aspectul optic rafinat de metal cu efecte de strălucire mată. Imprimeul de piatră subliniază caracterul sidefat al decorului. Prin compoziția de contraste de culoarea antracitului și de maroniu cu incluziuni izolate mai închise și mai deschise la culoare, cantul se poate combina perfect cu lemn și tonuri calde de gri.

 

Metal Fabric antracit

Este acesta un material textil sau un metal lustruit? Este un cant ABS Metal Fabric, care amintește ca aspect optic atât de clasicul tweed cât și de o placă de oțel șlefuită. Tonul de fond de culoare gri maroniu al cantului capătă un efect metalic datorită suprafețelor gri albăstrui intercalate și a luciului folosit. Datorită licăririlor albăstrui subtile, cantul se poate combina bine cu culori uni gri reci, alb albăstrui sau cu lemn alb.

 

Metal Slate negru auriu

La acest cant au fost combinate ardezie de culoare închisă și metal cu licăriri aurii obținându-se un decor hibrid nou. Reproducerea de ardezie de culoare maro închis în culoarea de fond are un efect deosebit de confortabil și de cald datorită licăririlor aurii dispuse ca o pudră. Imprimeul filigranat al suprafeței arată ca structura naturală a ardeziei. În amenajările interioare, datorită culorii sale închise a fondului, cantul se armonizează cu decoruri de lemn pline de viață, deoarece culoarea maro închis se regăsește în special în nodurile de la crengi și în fisurile existente în aceste decoruri.

 

Ferro bronz

Cantul ABS Ferro bronz apare ca bucata unei plăci din fier atacată de intemperii. O alternanță neregulată de tonuri de cupru și bronz mai deschise și mai închise la culoare creează aspectul optic autentic. Acesta este întărit și mai mult datorită imprimeului apropiat de realitate, precum și datorită strălucirii metalice proporționată neregulat. Cantul se armonizează atât cu decoruri de lemn de culoare deschisă, precum și cu culori uni sau cu reproduceri monocrome de materiale din spectrul gri sau beige.

 

Avantajele Ostermann:

 • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
 • Canturi cu orice lățimi până la 100 mm
 • Canturi cu orice grosimi
 • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
 • Canturi Airtec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi pentru aplicare cu laser gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi Infratec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Airtec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Laser gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Infratec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
 • Cea mai mare rețea de plăci din Europa, cu peste 150.000 de corespondențe
 • Cel mai mare sortiment de canturi din Europa
 • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi.

 

Despre Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH este un furnizor en gros de produse de tâmplărie, în extindere, orientat spre client, cu numeroși ani de experiență. Cu peste 450 de angajați și expediere a până la 6.000 de articole pe zi, Ostermann este lider european în vânzarea canturilor. Pe lângă noua filială deschisă în Romania și a sediului central din Bocholt, Ostermann deține sucursale și în Olanda, Belgia, Franța, Anglia, Italia, Elvetia si Cehia. Clienții din Austria, Danemarca, Suedia, Polonia și Slovacia sunt deserviți de reprezentanții de vânzări locali.

 

Citește mai multe articole despre Ostermann Romania AICI!

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT