Home / Promo  / HETTICH vine la BIFE-SIM cu cele mai noi tehnologii pentru mobilă

HETTICH vine la BIFE-SIM cu cele mai noi tehnologii pentru mobilă

La această ediție, HETTICH prezintă noul sistem de rame din aluminiu pentru mobilier Cadro. Designul elegant, slim, împreună cu o gamă extinsă de accesorii atent studiate fac din Cadro sistemul ideal pentru orice construcție de mobilier. Totul este posibil, de la soluții de mobilier deschise la soluții închise, montate pe perete sau pe podea, de sine stătătoare sau adăugate la mobilierul existent.

 

În combinație cu sistemele noastre de sertare uși culisante sau balamale, aceste opțiuni creative se transformă în piese personalizate având propria lor amprentă de individualitate.  Astfel, împreună cu Cadro se poate folosi sistemul de sertare AvanTech YOU. Această combinație oferă nenumărate posibilități pentru crearea unor opțiuni de design pentru mobilierul personalizat. Și nu numai pentru acasă, ci și pentru mobilier comercial, de birou, sau pentru diverse proiecte arhitecturale. Mai mult mobilierul poate fi pus în lumina reflectoarelor cu noul sistem de lumini pentru AvanTech YOU. Și totul fără prize și trasee electrice complicate!

 

 

Sistemul de uși glisante SlideLine M poate fi adăugat la Cadro pentru a produce o simbioză perfectă între design și funcționalitate.

 

Mobilierul închis, de exemplu, poate fi creat cu uși folosind balamale Sensys cu funcție de închidere amortizată sau push to open.

 

Produsele pot fi studiate pe hettich.com/ro_RO

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT