Home / Design  / HETTICH: reper al calității și inovării în domeniul feroneriei pentru mobilă

HETTICH: reper al calității și inovării în domeniul feroneriei pentru mobilă

„HETTICH Romania poate caracteriza anul 2016 ca fiind un an excelent, un an în care s-au consolidat parteneriatele cu clienții noștri – fie ei producători sau distribuitori, un an în care am câștigat încrederea unor noi producători, dar și a numeroși clienți finali. Creșterea economică, relaxarea fiscală au fost în acest an premise ale creșterii consumului și implicit – a cererii de mobilă pe piața din România. Cursul de schimb relativ stabil, investițiile producătorilor în echipamente și utilaje au favorizat creșterea producției de mobilă, mai ales din lemn masiv și în special pentru piețele UE, care impun standarde de calitate ridicate. Din păcate, îngrijorarea majoră este evoluția prețului masei lemnoase, care are efecte negative majore asupra industriei.

 

HETTICH 5 -Atira

În fiecare an prezentăm clienților produse noi, dar și soluții constructive pentru mobilierul de bucătărie, living, dormitor, baie sau birou. Specialiștii noștri identifică tendințele care și dezvoltă gama de produse în concordanță cu acestea. Astfel, am lansat pe piață balamaua Sensys pentru uși subțiri de 10-16 mm, sisteme de sertare din aluminiu, AvanTech, de 13mm grosime, cu glisiere Actro ce permit un reglaj 5D și încărcare de până la 80 de kg. Aceeași glisieră poate fi utilizată și pentru mobilierul, respectiv sertarele din lemn masiv. Cele două produse au fost distinse cu IF Product Design Award 2016, dar și cu German Design Award 2017 pentru balamaua Sensys pentru uși subțiri, ca o recunoaștere a calității produselor noastre din partea specialiștilor în domeniu.

 

HETTICH 2

Anul 2017 este anul Interzum, târg la care HETTICH va prezenta o serie de noutăți absolute. În România, HETTICH va participa din nou la târgul fanion al industriei mobilei, BIFE-SIM. Vom continua activitatea de prezentare a produselor noi, a tendințelor din piață, atât în țară, cât și la sediul fabricilor noastre din Germania. Și pentru 2017 ne propunem o creștere susținută, dar și o lărgire a echipei HETTICH pe plan local.

 

HETTICH 1- AvanTech_IF HETTICH 3 - InnoTech-Atira_weiss HETTICH 4 - TL_L_Sincronizat

 

Detalii despre produsele noastre https://www.hettich.com/ro_RO/acasa.html

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT