Home / Industria Mobilei  / Hettich primește premiul iF Design Award 2017 pentru produsul Easys

Hettich primește premiul iF Design Award 2017 pentru produsul Easys

PR_132016_Hettich_logo_4cSistemul electromecanic de deschidere pentru frigidere, marca Hettich, se numără printre cele 5.575 de candidaturi de anul acesta la titlul de “produsul anului”.  Easys încorporează cu fidelitate frigiderele în designul de bucătării  „fără mâner”. În afară de înălțimea reduă necesară pentru instalare, cei 58 de membri ai juriului internațional adjudecat al  iF Design Award au fost impresionați și de funcțiile acestui sistem ușor de utilizat.

 

Un sistem discret cu funcționalitate inteligentă ce vă pune bucătăria în valoare

 

Deschiderea asistată este atât de puternică încât depășește cu ușurință etanșarea ușii magnetice a frigiderului – deschizând astfel ușa ca răspuns la o presare ușoară pe front. Ușa frigiderului se deschide pentru câteva secunde, lăsându-l să fie deschis până la capăt. Sistemul Easys a fost gândit pentru a fi foarte de ușor de utilizat; timpul în care ușa este lăsată întredeschisă poate fi reglat. Un sistem inteligent de control împiedică deschiderea neintenționată a frigiderului.

 

EASYS Easys_2

 

Slimline universal design
Doar 22 mm sunt necesari pentru a monta sistemul, astfel Easys este sistemul cea mai mică înălțime necesară pentru instalare din piată.  Unitatea funcțională poate fi utilizată pentru orice grosime a materialului carcasei și direcție de deschidere a ușii. Sistemul Easys este instalat deasupra aparatului sau dedesubtul congelatorului. Un profil special conceput încorporează discret sistemul Easys în designul bucătăriei.

Premiul iF Design este un reper distinctiv în materie de design și este recunoscut pe plan internațional de peste 60 de ani. Se numără printre cele mai prestigioase premii de design din lume.

 

Easys_frigider incorporat Easys_3

 


Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT