Home / Industria Mobilei  / HETTICH A fost premiat la INTERZUM 2017 pentru produsul COMFORT SWING

HETTICH A fost premiat la INTERZUM 2017 pentru produsul COMFORT SWING

ComfortSwing este primul sistem care ridică coșul inferior al mașinii de spălat vase la nivelul coșului superior. Membrii juriului care au acordat anul acesta premiile Interzum au fost impresionați de acest dispozitiv și au desemnat grupul german Hettich drept câștigător al premiului „Best of the Best”.

 

Confort_Swing_PR

 

Hettich a dezvoltat sistemul ComfortSwing pentru a face mai comodă încărcarea și golirea mașinii de spălat vase. Rezultatul este un sistem de ridicare ce face senzație în bucătărie, facilitând munca în bucătărie și eliminând cu succes durerile de spate ce pot apărea la fiecare aranjare a vaselor în rafturile mașinii. Ridicarea suportului inferior până la înălțimea rafturilor superioare este deosebit de convenabilă pentru utilizator. Nu în ultimul rând, este demn de menționat amortizorul încorporat al ComfortSwing, amortizor care protejează obiectele din ceramică sau sticlă.

 

Realizările remarcabile ale designului care au stabilit noi standarde în ceea ce privește conceptele de formă și funcție în segmentul lor de produse au fost apreciate de juriu și premiate cu distincția „Best of the Best”.

 

Ne găsiți în standul 12, Pavilion C3

www.hettich.com/ro_RO

Review overview

POST A COMMENT