Home / Industria Mobilei  / Häfele România redefinește spațiile interioare cu noile panouri AluSplash®

Häfele România redefinește spațiile interioare cu noile panouri AluSplash®

Häfele România, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii și feronerie pentru mobilier, precum și sisteme electronice de control al accesului, inspiră industria și design-ul spațiilor interioare cu noile panouri AluSplash®. Noile soluții reprezintă o alternativă versatilă, ecologică și durabilă la panourile antistrop din sticlă, material acrilic sau faianță. AluSplash® este disponibil pentru vânzare începând cu luna septembrie.

 

AluSplash® este un panou triplustrat bazat pe aluminiu, cu o suprafață perfect netedă în finisaj lucios și mat ce poate fi utilizat în bucătărie, baie sau în scop decorativ. Disponibil într-o gamă largă de culori, AluSplash® aduce funcționalitate și design  oricărui spațiu, protejând pereții și dulapurile de umezeală, căldură și murdărie. În plus, este o soluție fiabilă, sigură, cât și ușor de instalat și întreținut.

 

 

 

„Ne dorim să furnizăm clienților noștri mai mult confort, cât și un aspect modern oricărui spațiu rezidențial sau comercial, iar AluSplash® răspunde cu succes nevoilor și tendințelor din prezent. Acesta se alătură gamei noastre variate de produse, fiind o soluție ecologică, cu o aplicabilitate variată, ce respectă cele mai stricte cerințe de siguranță. De asemenea, AluSplash® reprezintă o alternativă perfectă la panourile antistrop clasice, dar mai ales cost eficientă și durabilă, ce nu se sparge și nu se crapă la impact”, declară Rodica Popescu, Managing Director Häfele România.

 

Cu o rezistență sporită la foc, noua soluție marca Häfele are în componență un interior mineral ignifug ce permite montarea în siguranță în spatele oricărui aragaz sau plită, spre deosebire de panourile antistropi acrilice. În plus, stratul exterior este acoperit cu o vopsea lucioasă, rezistentă la razele UV, ce oferă o reflectivitate similară cu sticla și o suprafață perfect netedă. Fiecare panou este bi-color, astfel încât clienții au libertatea de a alege din peste 20 de culori disponibile în 14 panouri cu finisaj lucios și 14 culori disponibile în 7 panouri cu finisaj mat.

 

 

Panoul AluSplash® se remarcă și prin caracteristica sa ecologică, în producția sa folosindu-se mai puțină energie față de panourile clasice. Lipsa plumbului și a substanțelor toxice, permite ca producția sa să se realizeze fără emisii de gaze cu efect de seră și să devină 100% reciclabil după utilizare.

 

 

Montarea și prelucrarea panoului AluSplash® se poate realiza facil, cu ajutorul uneltelor normale de prelucrare a lemnului, fără a necesita intervenția profesioniștilor. Astfel, instalarea este de 3 ori mai rapidă decât panourile antistrop de sticlă. Datorită grosimii de numai 4mm, AluSplash® poate fi pliat și îndoit la colțuri, oferind un finisaj neted și fără îmbinări. Astfel, acesta devine perfect pentru instalarea pe un perete deja acoperit cu faianță, iar gama completă de profile de margine și colț asigură aspectul curat și modern. Nu în ultimul rând, întreținerea este redusă, impuritățile și depunerile pot fi șterse ușor cu o lavetă cu microfibre.

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT