Home / Industria Mobilei  / Häfele România aduce inovație și inspirație la BIFE-SIM 2017

Häfele România aduce inovație și inspirație la BIFE-SIM 2017

Häfele România, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii și feronerie pentru mobilier, precum și sisteme electronice de control al accesului, continuă să inoveze în industrie și anunță participarea la cel mai important Târg internațional de profil din țară,  BIFE-SIM 2017.

 

Hafele Bife-Sim 4

 

Pornind de la nevoile și tendințele din prezent, soluțiile și produsele dezvoltate sunt rezultate ce vin în întâmpinarea clienților noștri. Confortul în spațiile mici sau conceptul de „Micro Living”, controlul inteligent și adaptarea la diversele situații din rutina zilnică, „Smart Home”, precum și ultimele inovații în materie de conectori, accesorii și feronerie – atât pentru casă, cât și pentru birou – sunt elementele predominante în expoziția de anul acesta.

 

Hafele Bife-Sim 1

 

La Târgul BIFE-SIM, vizitatorii vor putea vedea și „experimenta” noile produse, dar și modul în care mobilierul inteligent se adaptează și recreează spațiile. Noutatea momentului este Häfele Connect, aplicația mobilă prin intermediul căreia utilizatorul poate explora noi dimensiuni și interacțiuni cu mobilierul său, acestea fiind menite să contribuie calitativ la activitățile sale zilnice.

 

Hafele Bife-Sim 3

 

Standul Häfele este împărțit în două părți tematice și cuprinzătoare, care se completează reciproc: Inspiration Area – „Mai multă viaţă pe m2” unde mobilierul inteligent întâlnește casa inteligentă și Innovation Area în cadrul căreia sunt prezentate noile sisteme de sertare Moovit MX, sistemele de ridicare Free Up, produsele din gama Loox LED, conectorii premiați la Târgul Interzum 2017, dar și produse destinate biroului din gama Officys.

 

Hafele Bife-Sim 9

 

Inspiration Area

„Mai multă viaţă pe m2” este una dintre cele mai mari provocări arhitecturale ale prezentului, motiv pentru care Häfele vine în întâmpinarea acestor nevoi cu un concept modular, scalabil de micro-apartament. La BIFE-SIM, conceptul Long Stay Apartment Sophia prezintă un apartament mic în care accentul este pus pe un echilibru între economia de spațiu și calitatea stilului de viață, cerințe îndeplinite cu ajutorul mobilierului inteligent de depozitare de diferite dimensiuni, proiectat pentru o gamă largă de aplicații.

 

Hafele Bife-Sim 5

 

Tot în această secțiune vizitatorii pot viziona cu ajutorul realității virtuale aplicația Häfele Connect, un nou sistem destinat gestionării eficiente a mobilierului și camerelor inteligente conectate în rețea. Această soluție a avut ca punct de plecare cunoscutul sistem cu LED-uri, Loox, iar datorită funcționalității „plug&play” și a conectivității universale, orice piesă de mobilier poate fi ușor conectată la energie și gestionată complet cu ajutorul aplicației mobile.

 

Hafele Bife-Sim 6

 

Innovation Area

În zona de inovație întâlnim noul sistem de sertare Moovit MX, care a devenit mai convenabil și flexibil datorită noilor amortizoare și noilor înălțimi ale lateralelor sertarelor, dar și mecanismele de ridicare Free up care își celebrează premiera în toate formele de deschidere imaginabile ce pot fi conectate și acționate cu ajutorul energiei electrice.

 

Hafele Bife-Sim 8

 

Pe lângă acestea, iluminarea cu LED-uri din gama Loox se remarcă printr-o actualizare a produselor ce deschid orizonturile spre o lume inteligentă a mobilierului și încăperilor, iar noii conectori, Häfele ixconnect, inspiră industria remarcându-se prin caracteristica de a fi integrați în orice proces de producție fără a schimba rezultatul,  dar și prin simplitatea și viteza în timpul instalării. De asemenea, din expoziție nu lipsesc nici soluțiile pentru amenajarea eficientă a biroului din gama proprie, Officys.

Ne găsiți în standurile 18 și 19, Pavilion C3

www.hafele.ro

 

 

 

Review overview

POST A COMMENT