Home / Industria Mobilei  / Häfele România aduce inovație în căminul tău cu noile soluții premiate la Târgul INTERZUM 2017

Häfele România aduce inovație în căminul tău cu noile soluții premiate la Târgul INTERZUM 2017

Häfele România, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii, feronerie pentru mobilier și sisteme electronice de control al accesului, aduce inovație în căminul tău cu noile produse prezentate în exclusivitate publicului la cel mai mare și important târg internațional, INTERZUM 2017.

 

300617_Fig2_Haefele_Interzum Preview 300617_Fig1_Haefele_Interzum Review

 

Principalele soluții care se remarcă printre noutăți sunt următoarele:

 

Sistemul de iluminare cu LED-uri din gama Loox, cu o actualizare a mai multor produse, deschide orizonturile spre o lume inteligentă a mobilierului și a încăperilor, devenind un reper important în dezvoltarea  aplicației Häfele Connect. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii pot gestiona inteligent, dar mai ales în timp real, produsele Loox.

 

Sistemul de organizare a dulapurilor – Easy Storage, un sistem complet pentru montarea dulapurilor dintr-o singură sursă de componente. Fie că vorbim despre rafturile pentru curele, suporturile pentru încălțăminte sau chiar cele suspendate, cu sistemul Easy Storage, dulapurile sunt mai ușor de utilizat, remarcându-se în același timp printr-un design modern și suprafețe unitare. Noutatea sistemului constă și în existența noului conector, care economisește cu 50% timpul de montare în comparație cu conexiunile înșurubate, permite asamblarea și dezasamblarea fără utilizarea uneltelor speciale.

 

Noua gamă de conectori, Häfele ixconnect, inspiră industria, dar mai ales experiența utilizatorului. Noile produse, care pot fi integrate în orice proces de producție fără a schimba rezultatul, se remarcă de asemenea, prin piese mici și multifuncționale, care nu necesită folosirea uneltelor, dar și șuruburi mari ce reușesc să construiască eficient mobilierul. Câștigător al premiului INTERZUM, „Best of the best”, s-a remarcat în competiție datorită principalelor sale trăsături: simplitatea și viteza în timpul instalării.

Șurubul ixconnect 8/25 este destinat mobilei ușoare, fiind utilizat pentru găuri standard de 8 mm. Pe lângă conectarea prin presiune, acesta se remarcă și prin avantaje suplimentare, precum: manipularea ușoară și simplă, precum și varietatea instalării pe panouri de diferite grosimi.

Șurubul ixconnect 8/60 este proiectat special pentru mobilierul mai mare, folosește o tehnologie inteligentă și permite noi posibilități de creare și dezvoltare ale mobilierului. Nu în ultimul rând, conectorul de rafturi Häfele ixconnect Tab15 este o nouă soluție care setează noi standarde de calitate și funcționalitate în industrie.

 

Sistemul de sertare Moovit MX a devenit și mai convenabil și mai flexibil, datorită noilor amortizoare și noilor înălțimi ale lateralelor sertarelor.

 

Sistemul de uși glisante Häfele Slido este acum echipat cu o amortizare inovatoare integrală pentru o închidere și deschidere ușoară, dar și închiderea ușoară a ușii centrale. Este inclusă instalarea simplă a mecanismului de glisare și de amortizare.

 

Mecanismele de ridicare (Free Flap) își celebrează premiera în toate formele de deschidere imaginabile, putând fi conectate și la energie electricăFree Flap 1.5, o clapă din plastic deosebit de economică, se potrivește pentru greutăți de 1-5 kg. Gamei de produse, la INTERZUM, i s-a alăturat și un frate mai mare pentru mecanismul greu de 1-8 kg.

 

Sistemul de reglare a plintei Häfele Axilo. Fiecare instalator de bucătărie cunoaște problemele legate de ajustarea nivelului orizontal al mobilierului de bucătărie pe picioarele plintei, în special cele din spate. Sistemul inteligent de ajustare al Häfele pune capăt acestora. Reglarea se face ergonomic și prietenos, din spate către față, cu monitorizarea simultană a nivelului. Se poate salva până la 50% din timpul de asamblare.

 

Oglinda multifuncțională combină posibilitatea de alegere a tipului luminii cu comenzile de dezaburire și de redare a sunetului într-un singur produs, cu o operare intuitivă – pe baza pictogramelor – prin atingerea tastelor sale, sau, pentru redarea sunetului, prin intermediul unei aplicații, controlată de la distanță prin intermediul tabletei sau smartphone-urilor.

 

300617_Fig4_Haefele_Interzum Review 300617_Fig5_Haefele_Interzum Review

 

Ofertă completă de servicii – O parte integrantă a unei astfel de tehnologii inovatoare este o gamă largă de servicii și consultanță din partea Häfele Industry Division EWW. Managerii Häfele urmăresc industria mobilei de-a lungul întregului ciclu, de la construcția mobilierului până la livrarea către utilizatorul final. În plus, aceștia sunt, de asemenea, bucuroși să furnizeze idei noi și să contribuie la îndeplinirea cerințelor individuale. Împreună cu clienții lor, inginerii Häfele dezvoltă constant soluții personalizate și aduc îmbunătățiri specifice, care au devenit esențiale pentru succesul pieței de mobilier.

 

300617_Fig3_Haefele_Interzum Review 300617_Fig6_Haefele_Interzum Review

 

Despre Häfele

Häfele România este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH&Co KG Germania. Înființată în octombrie 2009, cu sediul în Timișoara și un punct de lucru în București, vine în întâmpinarea producătorilor de mobilă, revânzătorilor de feronerie și accesorii pentru mobilă, designerilor și arhitecților prin soluțiile și produsele inovatoare.

 

300617_Fig7_Haefele_Interzum Review

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT