Home / Industria Mobilei  / ”Häfele Discoveries” parte integrantă a evenimentului industrial Interzum 2021

”Häfele Discoveries” parte integrantă a evenimentului industrial Interzum 2021

Experimentați inovațiile digital și local

În perioada actuală, în care trebuie să ținem cont de măsurile de distanțare socială, Häfele redefinește expresia „aproape de clienți” și prezintă un format hibrid de târg expozițional intitulat „Häfele Discoveries”. Acesta va fi parte integrantă a evenimentului digital interzum @ home, pe care organizatorii celui mai important târg internațional din industria mobilei și amenajărilor interioare îl organizează între 4 și 7 mai 2021. Pentru prima dată din 1959, anul acesta Häfele nu va fi prezentă cu un stand expozițional fizic la târgul din Köln.

 

„Datorită comunicării constructive și continue între organizatorul târgului și expozanți, va fi posibilă aducerea în atenția industriei a noilor produse pentru anul 2021 într-un mod clar și detaliat, în ciuda pandemiei. Acest lucru este departe de a fi evident în situația actuală și este o dovadă a cooperării extraordinare care are loc”, subliniază Sibylle Thierer, CEO.

 

 

 

De asemenea, prin intermediul platformei digitale dezvoltate, utilizatorii vor putea descoperi și experimenta inovațiile Häfele chiar și după încheierea evenimentul digital, desfășurat în perioada 4 – 7 mai 2021 și vor putea urmări prezentările live înregistrate în timpul evenimentului sau lua legătura cu consilierii specialiști prin chatul video.

 

Platforma digitală este completată de o serie de evenimente globale ce vor lua forma unui Road-show, în cadrul cărora, noile produse și servicii Häfele pot fi, de asemenea, văzute și experimentate fizic. Specialiștii noștri vor prezenta local, cele mai importante produse și inovații Häfele pentru 2021, în numeroasele sucursale și birouri de vânzări din întreaga lume.

 

Desigur, toate acestea vor avea loc fără mulți vizitatori și vor fi adaptate la restricțiile locale, respectând măsurile de distanțare și igienă necesare.

 

Häfele semnalează deja revenirea ca expozant fizic la târgul Interzum din Köln în 2023, când va sărbători și împlinirea a 100 de ani de la înființarea companiei. Specialistul în producția și furnizarea de feronerie pentru mobilier și sisteme de iluminat de la Nagold este conștient de faptul că lumea digitală, oricât de profesională și inovatoare este, nu poate înlocui valoarea adăugată a întâlnirilor personale dintre clienți și expozanți. „Când mai avem o astfel de ocazie minunată de a vorbi cu atât de mulți clienți din întreaga lume în doar câteva zile?”, subliniază CEO-ul Häfele.

 

 

Häfele este o companie internațională, condusă de membrii celei de-a treia generații a familiilor Häfele și Thierer, cu sediul central în Nagold, Germania. A fost fondată în anul 1923, iar în prezent servește industriei accesoriilor pentru mobilă, feroneriei arhitecturale, a sistemelor electronice de control a accesului și a sistemelor pentru iluminat LED. Printre clienții săi se numără cei din industria mobilei, producătorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecți și designeri din peste 150 de țări din întreaga lume. Häfele dezvoltă și produce soluții inovative în 6 fabrici din Germania și Ungaria. În anul financiar 2019, Grupul Häfele a realizat venituri de peste 1,5 miliarde de euro, având aproximativ 8.100 de angajați în 38 de sucursale și numeroase reprezentanțe în întreaga lume.

 

Mai multe detalii despre evenimente și produse pe www.hafele.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT