Home / Industria Mobilei  / ”Häfele Discoveries”: Numărătoarea inversă a început

”Häfele Discoveries”: Numărătoarea inversă a început

Parte integrantă a celui mai important eveniment din industrie interzum@home

fele vă invită să experimentați platforma digitală ”Häfele Discoveries”, parte integrantă a celui mai important eveniment din industrie  interzum@home, începând cu data de 4 mai 2021. Universul virtual creat special pentru târgul expozițional, în care vizitatorii pot descoperi și experimenta produsele și inovațiile Häfele, pot urmări prezentări live înregistrate în timpul evenimentului și pot lua legătura cu consultanții Häfele online, va fi disponibil pe tot parcursul anului.

 

Pregătirile pentru noul format de târg internațional „Häfele Discoveries”, un mix între platforma digitală și conceptul de eveniment local, sunt în plină desfășurare. Pe 4 mai 2021, când se va da startul evenimentului interzum @ home, va fi lansată platforma digitală Häfele Discoveries disponibilă în întreaga lume. „Ne pasă” este motto-ul central al platformei inovatoare, care va îmbogăți evenimentul interzum 2021 cu un format foarte special, promițător.

 

Accentul călătoriei în universul Discoveries va fi pus pe noile servicii Häfele și lumile tematice, dintre care unele sunt deja familiare clienților companiei, precum și pe numeroase produse noi, care vor fi prezentate pentru prima dată în perioada 4-7 mai 2021 – 24h/24h.

 

Universul Häfele și conexiunea cu interzum@home

 

Ținând cont de contextual actual, specialiștii noștri vor prezenta online, în cadrul platformei, inovațiile și noutățile Häfele pentru 2021/2022, precum și numeroase aplicații și idei pentru inspirație, din întreaga lume. Partenerii Häfele și toți cei interesați de această platformă inovatoare sunt invitați să se înregistreze în avans pentru Häfele Discoveries, pentru a putea accesa platforma începând cu data de 4 mai 2021.

 

Înregistrarea gratuită și accesarea platformei se realizează la adresa: https://discoveries.hafele.com/

 

 

Platforma va putea fi accesată și din cadrul evenimentului digital interzum @ home, care se desfășoară în același timp. Consilierii Häfele vor fi prezenți pentru suport atât în universul Discoveries, cât și în cadrul interzum @ home, iar conexiunea dintre cele două platforme se realizează într-un mod extrem de facil.

 

Expresia ”Aproape de clienți” redefinită în perioada de pandemie

 

Interzum este cel mai important târg international pentru industria mobilei și amenajărilor interioare. Încă de la prima ediție, în urmă cu 62 de ani, Häfele, specialistul în domeniul producției și comercializării de accesorii și feronerie pentru mobilier și proiecte arhitecturale, al sistemelor electronice de control al accesului și sistemelor pentru iluminat LED, a fost unul dintre cei mai mari expozanți.

 

Anul acesta trebuie să fim deschizători de noi drumuri. Am ales calea de a comunica cu clienții și a experimenta inovațiile, împreună cu parteneri din peste 150 de țări din întreaga lume, într-un mod innovator și diferit.

 

Dezvoltatorii Häfele Discoveries s-au dedicat acestei sarcini importante și au interconectat lumea virtuală și cea reală. Rezultatul este platforma Häfele Discoveries. Aceasta servește ca stand expozițional digital pentru târgul interzum, precum și ca showroom virtual, ce va prezenta întreaga gamă de produse și servicii Häfele, permițând totodată comunicarea directă cu vizitatorii.

 

În coordonare cu interzum @ home 2021, mare parte din acțiunile care ar fi fost posibile în Köln, la standul fizic din cadrul târgului, acum vor avea loc în platforma digitală. Acest lucru se aplică de la întâlnirile personale și dialogul virtual interactiv, până la experimentarea unei lumi Häfele în noi dimensiuni, în care proximitatea față de clienți și serviciile complete sunt primordiale. Vizitatorii pot începe călătoria din zona destinată prezentărilor live sau din recepția Black Forest, și pot accesa apoi cele 15 lumi tematice din universul Discoveries, însoțiți sau nu de către consultanții Häfele. Toate lumile tematice sunt prezentate în lumea digitală aproape ca și cum ar fi reale – aproape că le poți atinge.

 

Mai multă viață pe m2 în lumile tematice virtuale

 

Un conținut interesant pe teme precum funcționalitate, lumină, acustică și conectarea acestora, dar și informații despre produse noi din gama accesoriilor pentru mobilier și feroneriei arhitecturale vor fi puse la dispoziția vizitatorilor în cadrul universului Häfele Discoveries. În plus,  aceștia vor găsi inspirație din zona soluțiilor inteligente pentru încăperi, în toate lumile tematice în care se vor aventura. Vor putea vizualiza și experimenta amenajări inovatoare în bucătărie, spații de locuit inteligente și spații de birouri, precum și rulote confortabile cu soluții inteligente de design interior, pentru a numi doar câteva dintre acestea. Viziunea Häfele pentru viitor poate fi, de asemenea, experimentată în apartamente din zona Micro Living și chiar într-un hotel. Acest lucru se poate face confortabil, fără restricții de timp, de la birou sau din propria locuință.

 

O călătorie de descoperire în showroom-ul virtual

 

„Platforma digitală Häfele Discoveries se aseamănă mai mult cu un joc pe computer decât cu un showroom virtual. Vizita este interesantă și distractivă. Uiți tot ce te înconjoară. Pur și simplu navighezi printr-un univers planetar inspirațional ”, relatează primul utilizator care a testat plaforma. Această aventură virtuală va fi disponibilă începând cu 4 Mai, la adresa https://discoveries.hafele.com/.

 

În călătorie cu Häfele Discoveries până la sfârșitul anului 2021

 

Cine nu va putea lua parte la evenimentul dedicat industriei în timpul interzum @ home, în perioada 4-7 mai 2021, nu trebuie să își facă griji anul acesta. Häfele Discoveries, inclusiv toate inovațiile și prezentările live înregistrate în timpul evenimentului, vor fi accesibile pe platformă până la finalul anului. Vom rămâne fideli motto-ului Häfele „Ne pasă”, de aceea clienții vor putea lua în continuare legătura cu specialiștii noștri prin chatul video și primi consilierea de specialitate necesară.

 

Prin urmare, va merita să includeți Häfele Discoveries în planurile dumneavoastră de călătorie pentru 2021, începând cu 4 Mai. Oricine se poate bucura de noutățile din industrie și va afla  cum va putea beneficia de acestea, atât pentru compania proprie, cât și pentru clienții săi.

 

Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem la Köln, la evenimentul interzum din  2023, când  Häfele va sărbători și împlinirea a 100 de ani de la înființarea companiei.

 

 

Repere Häfele 2021/2022

 

O scurtă selecție:

 

Produse și servicii –  motto-ul nostru: ”Ne pasă”

 

Produse, inovații, idei de aplicații, sfaturi și servicii complete – viziunea holistică a tuturor acestor componente devine din ce în ce mai mult garanția succesului pentru un parteneriat perfect. În universul Discoveries, Häfele vă prezintă paleta largă de servicii și noutățile pentru 2021/2022.

 

Câteva exemple: transfer de cunoștințe în cadrul Academiei Häfele, noi instrumente de configurare pentru planificare, plasare de comenzi și vânzare, logistică orientată către client, oferte TopCo personalizate pentru soluțiile din gama Loox și sertare, chiar și începând de la o bucată/comandă.

 

Merită să aruncați o privire mai atentă!

 

 

Loox și Nimbus – Sistemul de iluminat pentru mobilier și încăperi de la Häfele

 

Vor fi multe noutăți în gama de produse pentru iluminat Häfele, care impresionează prin conectivitatea sa inteligentă în mobilier și încăperi, datorită interacțiunii simple a componentelor de înaltă calitate. Loox5 de la  Häfele și produsele Nimbus se dezvoltă acum împreună pe platforma de 24 de volți. Aceasta va face mai ușoară proiectarea întregului sistem de iluminat, direct de la producător.

 

Familii complete de produse pentru uși culisante, sisteme de ridicare și sertare

 

Häfele completează familia de mecanisme de ridicare pentru uși de mobilier (Free), sistemul pentru uși culisante (Slido) și sistemele pentru sertare (Matrix) cu o serie de produse noi. Exemple: noi clase de greutate pentru mecanismele de ridicare, sisteme de amortizare pentru ușile culisante Slido, recunoaștere vocală pentru integrarea cu Alexa și Google pentru sistemul de uși culisante Slido Flush51. Există, de asemenea, noi instrumente de configurare, glisiere sub sertar și opțiuni speciale pentru familia Matrix, accesorii pentru bucătării și o gamă largă de servicii TopCo pentru sertare complete.

 

Dialock în mobilier – sistemul electronic de control al accesului de la Häfele

 

Noua încuietoare pentru mobilier EFL 30, cu alimentare pe baterii, completează gama de produse din sistemul electronic de control al accesului Dialock de la Häfele. EFL 30 poate fi integrat cu ușurință în software-ul Dialock și în viitoarea aplicație Dialock Manager App, împreună cu toate terminalele Dialock Generation 2. Bateriile sale au o durată de viață de până la doi ani.

 

Dialock pentru mobilier oferă, de asemenea: configurare extrem de simplă cu ajutorul smartphone-ului, instalare rapidă plug & play, posibilitate de blocare combinată a ușii și a mobilierului, instalare invizibilă.

 

Cu siguranță, printre atâtea produse inovatoare, veți regăsi și câțiva câștigători ai unor premii bine-cunoscute, recunoscute la nivel internațional. Printre acestea: noua colecție de mânere pentru mobilier H21 și conectorul multiplu premiat Häfele Frame Fix, care permite instalarea fără spumă.

 

Häfele este o companie internațională, condusă de membrii celei de-a treia generații a familiilor Häfele și Thierer, cu sediul central în Nagold, Germania. A fost fondată în anul 1923, iar în prezent servește industriei accesoriilor pentru mobilă, feroneriei arhitecturale, a sistemelor electronice de control a accesului și a sistemelor pentru iluminat LED. Printre clienții săi se numără cei din industria mobilei, producătorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecți și designeri din peste 150 de țări din întreaga lume. Häfele dezvoltă și produce soluții inovative în 6 fabrici din Germania și Ungaria. În anul financiar 2020, Grupul Häfele a realizat venituri de peste 1,39 miliarde de euro, având aproximativ 8.000 de angajați în 38 de sucursale și numeroase reprezentanțe în întreaga lume.

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT