Home / Design  / GRAPHTEC s-a adaptat, a dezvoltat noi concepte și a reorganizat producția

GRAPHTEC s-a adaptat, a dezvoltat noi concepte și a reorganizat producția

MAGDA BEI, fondator GRAPHTEC: „Nu am închis nicio zi, lucrăm cu motoarele turate la maximum. Ne-am adaptat imediat, ne-am reorganizat producția. Am făcut de toate: cabine de dezinfectare și decontaminare, tuneluri mobile, totemuri pentru dezinfectare, panouri de protecție, autocolante. Inițial am donat produsele realizate către spitale, apoi am înțeles că nu numai spitalele au nevoie de materiale de protecție și am început să comercializăm ceea ce produceam. Am dezvoltat site-ul cu produse de protecție anti-COVID, iar toate produsele pot fi văzute pe pagina dedicată www.graphtec.ro/categorie-produs/preventie-covid-19/.

 

 

 

 

 

Compania GRAPHTEC investește în asigurarea unor condiții cât mai bune de lucru, dar și în stocarea de materii prime, în actualul context pandemic. A întâmpinat greutăți atât din cauza lipsei de personal, când firma  a fost nevoită să trimită în izolare 20 de oameni, dar și în ceea ce privește achiziția de materie primă, când producătorii de plăci de PVC transparent – plexiglas au mărit prețurile cu 30%. Dar, cu viziune și determinare, GRAPHTEC este în continuă dezvoltare.

 

 

MAGDA BEI, fondator GRAPHTEC: „Avem un proiect în derulare, de 1,8 milioane de euro, pentru dezvoltarea unei divizii de producție mobilier și componente din lemn masiv. Deținem hale întinse pe o suprafață de 5.000 mp, în care vrem să instalam cele mai performante echipamente pentru producția de mobilier: balustrade, scări, elemente vopsite, lăcuite, până la mobilier din lemn masiv de living, dormitor. Dacă până acum eram lider pe piața mobilierului comercial și al semnalisticii, acum ne gândim să intrăm în competiție directă (la nivel internațional) pe piață mobilei, cu produse de design, având deja un departament cu 7 designeri. Suntem în lucru și vom finaliza cât de curând noul site de home furniture Graphtec. Va fi o surpriză plăcută.” 

 

 

Compania GRAPHTEC, fondată în urmă cu 22 de ani, este lider în România pe piața mobilierului comercial și al semnalisticii, cu peste 45 000 de produse realizate, care au ajuns în 25 de țări.

 

 

Detalii despre activitatea companiei pe graphtec.ro

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT