Home / Design  / GRAPHTEC, furniture fits future

GRAPHTEC, furniture fits future

GRAPHTEC, companie românească de succes, prezentă la nivel internațional prin design unic și producție customizată de mobilier rezidențial și comercial

 

 

GRAPHTEC, O MARE FAMILIE

 

Fondată în urmă cu 21 de ani, de Magda și Stelică Bei, compania lucrează cu mari companii multinaționale din întreaga lume. Are o echipă de 140 de specialiști, din mai multe generații, care conlucrează în mod armonios, cu valori pozitive și principii solide. În portofoliul GRAPHTEC sunt 45.000 de produse unice realizate de specialiștii companiei.

 

Magda Bei, fondator GRAPHTEC: „În GRAPHTEC se lucrează într-un mediu sănătos, bazat pe valori precum responsabilitatea, iubirea de oameni, acesta fiind și felul nostru de a ne alege echipa. Construim o afacere sustenabilă, astfel că zilnic ne preocupăm de starea de bine a oamenilor din companie, de responsabilitățile noastre față de comunitate, instituțiile de stat, unde avem în derulare proiecte de tip „tinerii și viitorul”, prin care susținem tinerii și femeile de afaceri în proiecte de business, împărtășind din experiența proprie idei de succes pentru cei ce acum încep o afacere sau se gândesc să o înceapă.”

 

 

ÎN PAS CU EVOLUȚIA TEHNOLOGIEI ȘI A PIEȚEI

 

Specialiștii GRAPHTEC au înțeles că mobilierul nu mai înseamnă doar prelucrare lemn, el poate fi combinat cu plastic, metal, iluminat cu leduri și multe alte materiale care acaparează atenția clienților.

 

 

 

 

Magda Bei, fondator GRAPHTEC: „GRAPHTEC se reinventează continuu pentru a-și surprinde clienții cu produse spectaculoase și de înaltă calitate, fiind, în același timp, un integrator de tehnologie în mobilier comercial inovativ. Venim astfel mai aproape de clienții noștri, atât cu produse ready made, cât și cu soluții de business personalizate, oferind suport prin dezvoltare de design unic, proiectare si producție de mobilier rezidențial, dar și comercial, întocmai cu cerințele clienților. Am înțeles nevoia lor de a avea un singur furnizor în agenda zilnică de lucru, furnizor care să se ocupe responsabil de la design la proiectare, producție și instalare pentru proiecte sustenabile de succes.”

 

 

 

INOVAREA E CUVÂNTUL DE ORDINE ÎN GRAPHTEC

 

Producția de mobilier înseamnă și implicare în project management, design, creativitate și cercetare dezvoltare de noi produse. Ca brand românesc, construit cu seriozitate și responsabilitate, GRAPHTEC produce concepte de design adaptabile pentru creșterea vizibilității afacerii clienților sau conturarea în mod unic a locuințelor, soluții complete de mobilier rezidențial și comercial customizat, semnalistică, precum amenajări de magazin, insule comerciale, standuri expoziționale pentru companii multinaționale precum Philip Morris, Nestle, British American Tobacco, Coca-Cola și alte companii reprezentative multinaționale și românești.

 

 

Magda Bei, fondator GRAPHTEC: „Exportăm în  25 de țări, produse personalizate în funcție de scop și tematică. Prin designul inovativ unic realizat, proiectul se adaptează la nevoia clienților noștri. Expertiza noastră vine cu o viziune foarte extinsă și experimentată zilnic, cu care putem să ne susținem clienții în toate proiectele, prin preluarea 100% a tuturor responsabilităților produsului dorit, de la consiliere la design și proiectare până la producție și instalare. De 10 ani suntem certificați în managementul calității – DNV-GL ISO 9001. Colecțiile noastre noi vor fi expuse în premieră la târgurile de anul acesta de la Singapore, New York. Sperăm ca alături de Asociația Producătorilor de Mobilă din România, să fim prezenți și la târgurile de la Dubai și de la Paris. În acest sens suntem recunoscători președintei APMR, Aurica Sereny și echipei dumneaei pentru eforturile depuse pentru a ne asigura vizibilitate pe piața internațională.”

 

 

ÎNCERCĂM SĂ NE ADAPTĂM TENDINȚELOR DE GLOBALIZARE

 

Internaționalizarea afacerii, digitalizarea, integrarea inteligenței artificiale sunt planurile GRAPHTEC pentru următorii ani.

 

 

Magda Bei, fondator GRAPHTEC: „La nivel internațional, pretențiile creează diferențiatorii și diferențiatorii creează competiția, astfel că, cele mai bune practici în afaceri – ca exprimarea pozitivă, conduita, ținuta, punctualitatea, expertiza, flexibilitatea și recunoștința că ai acest potențial, fac o rețetă aproape invincibilă în afaceri. Pentru a ajunge la acest nivel este esențial să învățăm zilnic, să ne creștem zilnic ca antreprenori, pentru a ne asuma întregul rezultat al afacerilor actuale și pentru a recunoaște slăbiciunile ce trebuie repede echipate cu noi competențe pentru a izbuti pe mai departe. Este important să investim în reclama pe canalele de socializare și în participarea la târguri și expoziții, pentru a ne crește vizibilitatea și a obține recunoașterea pe piață. Comerțul nu mai are granițe, nu contează unde produci sau vinzi ca oraș, regiune, importante sunt produsele noastre ca și calitate, design, funcționalitate, ambalare și toate serviciile de consiliere, livrare, instalare, plus îndemânarea cu care te faci cunoscut, fiind permanent atent la oportunități.”

 

 

CONTACT

☎ +40 241 544 818 / +40 728 182 196

hello@graphtec.ro

Showroom-ul GRAPHTEC se află în Constanța, Bvd. 125 Aurel Vlaicu

Produsele companiei pot fi văzute pe www.graphtec.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT