Home / Industria Mobilei  / GLOBAL ONE RECRUITMENT are soluții pentru criza forței de muncă din România

GLOBAL ONE RECRUITMENT are soluții pentru criza forței de muncă din România

GLOBAL ONE RECRUITMENT este o firmă de recrutare și plasare a forței de muncă, înființată de un inginer cu vastă experiență în industria lemnului și de un distribuitor din Marea Britanie, pentru a răspunde necesarului de pe piața românească.

 

DANIEL ȘAMȘUDAN, manager GLOBAL ONE RECRUITMENT: „Noi am înțeles că este nevoie de acest tip de servicii.  Lipsa forței de muncă am simțit-o direct, în propria fabrică de mobilă. Plecând de la propria nevoie, am gândit împreună cu partenerul din Anglia această nouă companie. Am recrutat deja primii 20 de lucrători pentru fabrica de mobilă din România. Cele 20 de persoane sunt din Pakistan și au ajuns la noi în țară, cu respectarea tuturor procedurilor legale pentru plasarea forței de muncă în România.”

 

Compania poate recruta muncitori din orice parte a ASIEI: SRI LANKA, BANGLADESH, INDIA, PAKISTAN, NEPAL, VIETNAM, specializați  în diverse domenii de activitate precum prelucrarea lemnului, transport, construcții, agricultură, amenajări publice.

 

 

CE TREBUIE ȘTIUT!

 

  • COST RECRUTARE ȘI PLASARE: 500 euro/persoană
  • DURATA: 6 – 10 săptămâni
  • Angajatorul poate solicita și primi imagini video cu persoanele propuse spre contractare
  • Compania oferă asistență juridică

 

DANIEL ȘAMȘUDAN, manager GLOBAL ONE RECRUITMENT: „Suntem pregătiți să oferim ajutor atât angajaților, cât și familiilor acestora, în ceea ce privește găsirea unor locuințe pentru șederea în România. De asemenea, putem sprijini integrarea lor în societate, atât legat de școlarizare, cât și în privința efectuării unor cursuri de învățare a limbii române.”

 

 

Mai multe informații pe globalonerecruitment.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT