Home / Interviuri  / GLOBAL DESIGN SUCEAVA propune întoarcerea la natură

GLOBAL DESIGN SUCEAVA propune întoarcerea la natură

Global Design Suceava vrea să dea un nou înțeles conceptului de amenajare interioară, oferind atât mobilă creată cu profesionalism de echipa de design și proiectare, cât și soluții moderne pentru amenajările create.

 

Global Design Suceava 2

 

Gabriel Nimițan director vânzări GLOBAL DESIGN SUCEAVAGabriel Nimițan, director vânzări GLOBAL DESIGN SUCEAVA: „Avem nevoie să ne întoarcem la natură. Asta gândim noi în 2017 și asta încercăm să transmitem atât producătorului cât, cel mai important, consumatorului final, care am observat că începe să fie din ce în ce mai educat și mai pregătit atunci când solicită, indiferent de domeniu, anumite lucruri.”

 

 

Cei 15 ani de experiență în domeniul producției de mobilă și cei 9 ani de experiență în producția de fronturi MDF pentru producția de mobilă permit fiecăruia dintre membrii echipei de design și proiectare să ofere soluții la toate solicitările clienților, pentru atingerea celui mai bun efect vizual, funcțional și de stil, pentru orice tip de mobilier. Aceștia pot crea un ambient plăcut în orice tip de spațiu, chiar și în cele care par greu de modelat.

 

Global Design Suceava 1 Global Design Suceava 3

Global Design Suceava

 

Global Design Suceava deține una dintre cele mai moderne fabrici din domeniul producției de mobilier din panouri aglomerate. Oferind soluții tehnice și tehnologice moderne, precum și finisaje de actualitate, echipa Global Design Suceava se regăsește în topul producătorilor de mobilă, având o orientare clară către nou, modernism și diversitate.

 

Global Design Suceava 2017

Global Design Suceava 2017

 

Mai multe informații găsiți pe frontmdf.ro și global-design.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT