Home / Promo  / Germania reia organizarea evenimentelor business to business

Germania reia organizarea evenimentelor business to business

Pentru a relansa economia, Germania a adoptat măsuri concrete pentru sprijinirea mediului de afaceri și în ceea ce privește organizarea evenimentelor. A decis să scoată târgurile din categoria evenimentelor și să permită fiecărui land în parte să hotărască dacă deschide sau nu întâlnirile de business. Landul federal Renania de Nord, în care se află organizatorul și centrul de expoziții Koelnmesse, a anunțat organizarea târgurilor și congreselor de specialitate în regiune începând cu 30 mai 2020.

 

Roberta Straub, Reprezentanta Koelnmesse în Romania și Moldova: „În baza ultimelor decizii ale autorităților și guvernului din Germania, landul federal Renania de Nord va permite din nou organizarea târgurilor și congreselor de specialitate în regiune începând cu 30 mai 2020. Astfel, târgurile spoga+gafa, târg de mobilier de grădină și articole de grădinărit, și spoga horse, târg pentru sportul ecvestru, vor avea loc în perioada 6 – 8 septembrie 2020 la Köln, așa cum erau stabilite. Acestea sunt primele târguri organizate de Koelnmesse, după ce, începând cu luna martie 2020, au fost interzise manifestările de acest gen. Este un prim semn de normalitate prin care se permite reluarea în mod succesiv a evenimentelor de afaceri. Este, de asemenea, și un prim succes al colegilor din Köln în dialogurile constante cu politicienii și autoritățile germane. Târgurile de specialitate se deosebesc semnificativ de evenimentele sportive sau de festivalurile populare tip Oktoberfest deoarece accentul este pus pe contacte de afaceri și privesc direct aspecte ale economiei. Koelnmesse lucrează deja intens la planuri de măsuri complete pentru îndeplinirea tuturor condițiilor pentru târgurile din toamnă și va continua urgent discuțiile pentru ca premisele de desfășurare a târgurilor să fie îndeplinite. Acestea vor viza în primul rând sănătatea expozanților și vizitatorilor noștri.”

 

Aurica Sereny, președinte APMR: „Primim cu bucurie această veste bună. Dacă Germania redeschide evenimentele începând din luna iunie, sunt create premisele ca și alte țări, inclusiv România, să ia măsuri pentru susținerea mediului din afaceri prin reluarea întâlnirilor de business, care nu sunt evenimente de entertainment, ci sunt târguri de specialitate care asigură comenzile pentru firmele noastre. Decizia Germaniei este cu atât mai importantă cu cât cele mai mari evenimente internaționale din domeniu, precum și târgurile interne de primăvară nu au putut avea loc în această perioadă. Vă reamintesc că Germania este cea mai importantă piață de desfacere pentru industria românească de mobilă.”

 

 

Mai multe detalii despre organizator și eveniment pe koelnmesse.com și spogagafa.com

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT