Home / Promo  / GELADI aduce noi modele de saltele la BIFE-SIM 2023

GELADI aduce noi modele de saltele la BIFE-SIM 2023

La finalul anului 2022, compania a configurat două saltele premium LUXURY THERMO COOLER și DENIM POCKET, iar special pentru ediția din acest an a BIFE-SIM a adăugat în producție încă o saltea premium denumită OCEAN’S DREAM. Toate sunt realizate cu tehnologia pocket-spring – arcuri împachetate individual, care contribuie substanțial la menținerea sănătății corpului dumneavoastră.

 

 

LUXURY THERMO COOLER

Diferențierea față de saltelele clasice se face prin utilizarea unor materiale textile de acoperire de ultimă generație, respectiv COOLER – pentru fața de vară, care oferă o senzație plăcută de răcoare și WARMER – pentru fața de iarnă, care absoarbe umiditatea și generează o cantitate de caldură suplimentară.

 

 

DENIM POCKET

Topperul atașat saltelei reprezintă stratul de confort superior, format din material textil matlasat cu vatelină și bumbac natural, dublat cu spumă elastică Soft Touch și un strat generos de spumă Latex antistatic și antibacterian. În structura saltelei am înglobat și un strat natural din fibre de nucă de cocos, laminat cu o peliculă de latex, ceea ce oferă o fermitate mai mare dar și o ventilație permanentă a saltelei, evitând astfel formarea alergenilor.

 

 

OCEAN’S DREAM

„Fiind conștienți de efectele distructive ale deșeurilor din plastic deversate în apele planetare, problemă cu un impact major asupra poluării mediului înconjurător, am decis să utilizăm la salteaua OCEAN’S DREAM un material textil realizat in proporție de 50% din fibre de poliester reciclat, care să contribuie la conservarea resurselor naturale și menținerea unui ecosistem acvatic mai puțin poluat.”

 

 

geladi.ro

 

Vă invităm la cea de-a 31-a ediție a BIFE-SIM, care se va desfășura în Hala B2 a ROMEXPO, la București, între 21-24 septembrie 2023!

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT