Home / Industria Mobilei  / GELADI a înregistrat o creștere a vânzărilor după lockdown

GELADI a înregistrat o creștere a vânzărilor după lockdown

De 9 ani, compania GELADI este activă în industria mobilei și a tapițeriei. Criza sanitară a afectat producția de saltele în primele luni ale pandemiei, dar vânzările s-au reluat imediat după ieșirea din lockdown.

 

 

Gelu POPA, CEO GELADI: „În prima perioadă a fost puțin mai greu, dar acum ne-am revenit. Am oprit activitatea până pe 15 mai, când am repornit la capacitate normală. Pot să spun că în lunile iunie și iulie chiar au fost creșteri frumoase față de anul trecut.”

 

 

 

Compania GELADI produce toate tipurile de saltele, cu memorie, cu spumă, cu huse detașabile, precum și o gamă cu arcuri independente.

 

 

Gelu POPA, CEO GELADI: „Am început să lucrăm la noua colecție pe care vrem să o lansăm pe piață în toamna acestui an. Va fi o surpriză plăcută, o schimbare radicală. Ne propunem să dezvoltăm și mai mult producția de saltele, dar și de perne și pilote, urmând să investim în tehnologia necesară. Așteptăm noua sesiune de proiecte cu fonduri europene. Continuăm vânzările prin canalele proprii, prin magazine partenere și online. În străinătate vindem deocamdată doar prin colaboratori.”

 

 

Pentru detalii vizitați geladi.ro

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT