Home / Promo  / Găurire şi înşurubare într-o nouă dimensiune

Găurire şi înşurubare într-o nouă dimensiune

Festool prezintă două noi mașini de găurit și înșurubat cu acumulatori

 

Cele două noi maşini de înşurubat cu acumulator reprezentative de la Festool înlocuiesc modelele anterioare consacrate, QUADRIVE PDC şi DRC 18/4 şi se numesc QUADRIVE TPC şi TDC 18/4. Cele două produse noi sunt puternice, versatile şi, datorită celor 4 trepte de viteză, sunt perfecte pentru fiecare aplicaţie. Datorită conceptului său ingenios de comutare, aveţi cuplul şi turaţia corecte, potrivite pentru fiecare aplicaţie.

 

 

 

Indiferent dacă este vorba despre lemn sau metal: Noua mașină de găurit şi înşurubat cu acumulatori QUADRIVE TDC 18/4 este extrem de rezistentă în exploatare, iar datorită motorului său EC-TEC fără perii aceasta asigură o solicitabilitate şi o durabilitate enormă. La fel de puternică şi versatilă este  și noua maşină de găurit cu percuţie şi de înşurubat QUADRIVE TPC 18/4 care, datorită impactului axial care poate fi activat, excelează şi la găurirea în zidărie. Ambele mașini pot fi combinate cu numeroase accesorii atașabile practice – datorită accesoriului adaptat perfect, această maşină de găurit şi înşurubat din clasa de top este inegalabilă şi ideală pentru cele mai diverse aplicaţii. Iar în ceea ce priveşte răsucirea periculoasă a încheieturii mâinii în cazul agăţării bruşte a sculei: Nicio grijă, noua funcţie inteligentă KickbackStop reduce la minimum riscul de accidentare.

 

 

Patru trepte de viteză, putere maximă

Cutia de viteze metalică robustă cu 4 trepte este perfectă şi se impune datorită puterii enorme şi turaţiilor înalte. Astfel, scula rezistă fără probleme la cele mai mari solicitări. Ingenios: Conceptul de comutare complet optimizat permite comutarea arbitrară şi rapidă în orice direcţie. Cu noile TPC şi TDC, puteţi comuta de la orice treaptă de viteză direct la oricare treaptă de viteză aleatorie, fără trepte intermediare. Astfel, economisiți timp, iar manevrarea ergonomică este optimizată în mod inteligent. Opritoarele fixe permit fixarea fermă în timpul procesului de comutare, fiind astfel posibilă comutarea rapidă în orice moment atunci când este necesar. Un plus de confort în condiții de luminozitate slabă îl reprezintă şi iluminarea optimă a zonei de lucru datorită sistemului de iluminare cu LED-uri.

 

 

Sistemul de transmisie şi motorul impun noi standarde

Motorul EC-TEC extrem de puternic, fără perii şi durabil, de ultimă generaţie, asigură performanţe maxime pentru ambele mașini de înşurubat cu acumulatori. Acesta se impune datorită cuplului şi turaţiei în sarcină mai mare şi – la fel ca toate motoarele fără perii de la Festool – a fost dezvoltat complet de Festool şi fabricat în propria sa unitate de producţie a motoarelor din Germania. Face faţă tuturor lucrărilor de înşurubare şi de găurire cu diametre mari şi, în acelaşi timp, permite avansul de lucru rapid şi curat la diametre de găurire mai mici. Motorul EC-TEC funcţionează fără perii de cărbune fără uzură şi transformă, practic, fără pierderi energia acumulatorului într-o puterea optimă. Suplimentar, sistemul digital de management al motorului asigură cea mai îndelungată durată de viaţă utilă: Microprocesoarele monitorizează şi controlează temperatura, tensiunea, precum şi curentul absorbit de motor, blocul electronic şi acumulator. Împreună cu cutia de viteze metalică extrem de robustă, în nicio situaţie de lucru nu rămâne loc de îmbunătăţiri: de la înşurubare cu un cuplu de până la 75 Nm în treapta 1, până la găurire precisă cu 3.600 rot/min în treapta 4, noul TPC impresionează cu forţa şi precizia sa atribuite inteligent. Cu ajutorul impactului axial care poate fi activat, (numai la TPC), găureşte foarte fin în zidărie. În treapta 2, noile produse reprezentative oferă un cuplu cu 40 procente mai mare decât modelele lor anterioare PDC şi DRC şi permit astfel o antrenare deplină şi a şuruburilor de 8 milimetri.

 

 

Sistem flexibil de acumulatori pentru o performanţă inteligentă

Pentru aplicaţiile de lucru cu o putere ridicată, acumulatorul Li-HighPower Compact de 4,0 Ah reprezintă combinaţia ideală de forţă, caracter compact şi uşurinţă la utilizare. Pentru un plus de putere şi mai mult timp de funcţionare în cazul aplicaţiilor de găurire şi înşurubare deosebit de grele, alegerea corectă este acumulatorul de 5,2 Ah.

 

 

Lider de clasă versatil

Datorită numeroaselor accesorii ataşabile, combinate cu accesoriile perfect adaptate, atât TPC, cât şi TDC sunt cele mai versatile maşinile de găurit şi înşurubat cu acumulatori – inegalabile în clasa lor. Interfaţa FastFix ingenioasă permite o schimbare rapidă, fără scule a accesoriilor ataşabile – pentru găurire, înşurubare, găurire cotită şi înşurubare cotită flexibilă. În plus, limitatorul de reglare a adâncimii şi dispozitivul cu excentric permit înşurubarea cu limitarea adâncimii, precum şi în apropierea marginilor. Dispozitivul de repoziţionare rapidă a unghiului este disponibil atât pentru noul unghi (AN-UNI), cât şi pentru dispozitivul cu excentric (EX-UNI), iar repoziţionarea se realizează imediat printr-o simplă rotire a inelului verde. Astfel, accesoriul ataşabil nu mai trebuie decuplat de la maşină. Foto: Festool-Quadrive-TPC-TDC-04

 

 

Compact şi cu un plus de siguranţă

Cele două produse noi nu sunt doar deosebit de puternice, ci se şi potrivesc perfect în mână datorită ergonomiei excelente a mânerului şi formei constructive scurte. Iar dacă în timpul înşurubării lucrurile devin periculoase: Sistemul electronic KickbackStop reduce la minimum riscul de răsucire a încheieturii mâinii în cazul agăţării bruşte a maşinii de găurit şi înşurubat. Reglarea optimă a cuplului previne dereglarea accidentală. În plus, există şi alte caracteristici de confort, cum ar fi agăţătoarea de centură robustă şi cu posibilitate de montare pe ambele părţi sau garajul de biţi, care asigură o păstrare sigură şi magnetică a biţilor pe partea maşinii de găurit şi înşurubat.

 

 

Sistemul dublu imbatabil

Atât noul TPC, cât şi noul TDC sunt ajutoare indispensabile pe șantier. Împreună cu noul TSC 55, există un sistem dublu imbatabil în toate situațiile de lucru – indiferent dacă tăiați sau înșurubați.

 

Noile QUADRIVE TPC 18/4 și QUADRIVE TDC 18/4 sunt disponibile în magazine începând cu februarie 2022 

Garanția All-Inclusive

Reparații gratuite in primele 36 de luni, chiar daca este vorba de piese consumabile cum ar fi perii de cărbune, rulmenți, inele de etanșare, butoane, carcasă, etc

Asigurare contra furt în primele 36 de luni, scula furată este înlocuită cu una nouă

Disponibilitate piese de schimb originale timp de 10 ani, daca nu sunt piese disponibile, scula este înlocuită cu una nouă similară.

 

 Dacă nu ești mulțumit, în 14 zile primești banii înapoi.

 

Mai multe articole despre FESTOOL. AICI

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT