Home / Focus  / GamaLeon oferă clienților o gamă foarte largă de fronturi vopsite

GamaLeon oferă clienților o gamă foarte largă de fronturi vopsite

Firma GamaLeon este unul dintre cei mai mari producători de fronturi din mdf vopsit din România, cu experiență în domeniu, cu o echipă de profesioniști și cu tehnologie de ultimă generație. Oferim clienților noștri o gamă foarte largă de fronturi vopsite.

 

3

 

Am venit în întâmpinarea clienților noștri cu noi tipuri de frezări pe suprafața fronturilor, o gamă destul de amplă, pentru a satisface dorințele producătorilor de mobilă, arhitecților, designerilor și, bineînțeles, pentru a oferi o oportunitate pentru a lărgi și diversifica portofoliul de clienți.

 

sigla

 

O ultimă achiziție fiind un nou centru cu comandă numerică destinat producției de fronturi frezate, oferim o mulțime de soluții creative, inclusiv posibilitatea de a personaliza modelul de frezare în funcție de dorințele clientului.

 

cnc

 

Cu ajutorul tehnologiei de vopsire de ultimă generație, fronturile frezate sunt vopsite fără impurități, zone gazate sau scurse. Laboratorul propriu asigura repetabilitatea culorilor in cazul completărilor de comandă. Aplicarea corespunzătoare a vopselei creează o peliculă ce sigilează placa de mdf, devenind astfel rezistentă la umezeală și la temperaturi ridicate. Materia primă de calitate utilizată în producție si tehnologia de ultima generatie ne garantează un produs final calitativ, rezistent la apă și aburi și nu în ultimul rând ce oferă un design deosebit, modern, spațiului dvs. si care satisface orice exigentă.

 

foto articol 1 foto articol 2

DSCN7613

 

http://www.gamaleon.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT