Home / Promo  / Gamă impresionantă de canturi de mobilier de la Ostermann, la BIFE-SIM 2023

Gamă impresionantă de canturi de mobilier de la Ostermann, la BIFE-SIM 2023

Canturile sunt disponibile imediat și se livrează deja în cantități mici, începând de la 1 metru. Este căutată gama de profiluri și de articole necesare în tâmplărie, precum adezivi și agenți de curățare.

 

 

Canturi ABS pentru noua colecție Kronospan

 

Tâmplarii găsesc la standul Ostermann canturile adecvate pentru noua colecție globală Kronodesign 3.0 de la Kronospan. Toate articolele noi au fost dezvoltate într-o strânsă cooperare între Ostermann și Kronospan și sunt disponibile în orice lățime de până la 100 mm.

 

Strălucire nouă: canturi și mânere încastrate de culoare aurie

 

În centrul atenției sunt canturile ABS cu strat din metal veritabil, precum canturile de culoare aurie cu o suprafață cu reflexie de oglindă.

 

 

Serviciu nou: canturi ABS cu un decor dorit personalizat

 

La Ostermann există de puțin timp oportunitatea de a comanda canturi ABS cu un decor personalizat, ales în mod liber. Canturile ABS se livrează în grosimile de 0,4 mm, 1 mm și 2 mm în cel mai scurt timp și, ca de obicei, în mărimi de loturi mici.

 

Sustenabilitatea la cant: canturi din furnir

 

Acestea oferă o flexibilitate deosebită pentru designul final al suprafeței. Pentru selectarea canturilor sale din furnir, la Ostermann stau la dispoziția sectorului meșteșugăresc peste 60 de tipuri diverse de lemn în multe lățimi și grosimi, precum și cu diferite suprafețe.

 

 

Ostermann prezintă la BIFE-SIM și adezivi, agenți de curățare sau scule de mână pentru prelucrarea canturilor.

 

 

ostermann.eu/ro_RO

 

Vă invităm la cea de-a 31-a ediție a BIFE-SIM, care se va desfășura în Hala B2 a ROMEXPO, la București, între 21-24 septembrie 2023!

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT