Home / Design  / FURNITURE by QUADRA  

FURNITURE by QUADRA  

MOBILA EXPO este una dintre cele două mari ocazii în care ne întâlnim cu publicul din România și în care dorim să arătăm câteva dintre multele posibilități de integrare a mobilierului nostru în interioare primitoare și de un farmec aparte.

 

Furniture by Quadra

 

Pe scurt, Furniture by Quadra înseamnă mobilier în stilul rustic: comode, dulapuri, vitrine, biblioteci, birouri, mese și scaune, fotolii și canapele tapițate cu stofe și piele, dar și o linie completă de corpuri de bucătărie, în total peste 300 de modele care pot fi utilizate atât în amenajările interioare din locuințe, cât și în proiecte tip HORECA.

 

mobila Quadra

 

Fiecare dintre produsele prezentate în cataloage poate fi comandat în diverse culori de vopsea sau tapițat într-o varietate de stofe sau piele, dar poate fi  realizat și cu materialul de acoperire furnizat de către client. Astfel, fiecare comandă devine unică, putându-se adapta la diverse gusturi și așteptări.

 

QUADRA_Studio_chair

 

Producția este destinată în principal exportului, dar sunt onorate și cererile venite din România prin intermediul OUTLET-ului din Târgoviște sau prin magazinele partenere din România. 2017 va fi un an în care intenționăm să ne intensificăm colaborările pe piața românească.

 

mobilier Quadra

 

Compania QUADRA participă la cea de-a treia ediție a târgului de mobilă cu vânzare MOBILA EXPO, care se desfășoară în perioada 23-26 martie 2017, la București.

 

bucatarie Quadra 1 bucatarie Quadra

 

 

www.by-quadra.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT