Home / Design  / Frumusețe mediteraneeană: canturi ABS cu aspect de lemn de pin coconar

Frumusețe mediteraneeană: canturi ABS cu aspect de lemn de pin coconar

Canturi ABS cu decoruri cu aspect de lemn de pin coconar de la Ostermann

În prezent sunt căutate tipuri de lemn de culoare deschisă, deoarece ele au un efect prietenos și se pot combina foarte bine. Acest lucru este adevărat în orice caz pentru pinul mediteraneean, care este în același timp și elegant și rustic. Ostermann livrează canturi ABS cu decoruri cu aspect de lemn de pin coconar într-o diversitate de variante – pe lângă varianta clasică, este disponibilă o bandă largă de culori și structuri suplimentare.

 

În trecut, lemnul de pin coconar era utilizat în mod tradițional pentru catargele marilor corăbii. Prin nuanța sa caldă de lemn și prin structura sa pronunțat distinctă, acesta oferă spațiilor de locuit o notă mediteraneeană. Totuși, prelucrarea lemnului moale cu multe incluziuni de rășină nu este foarte simplă. Această problemă poate fi evitată prin utilizarea de suprafețe decorative de înaltă calitate și se poate obține un aspect optic realist și o senzație tactilă naturală. Tâmplarii găsesc la Ostermann canturile ABS adecvate. Cantul ajunge de la un decor natural de culoare deschisă de pin coconar până la tonuri aproape albe și chiar până la imprimeuri de culoare gri, maro și chiar negre. Întreaga gamă se găsește și la termenul de căutare „#Highlights06“ pe pagina web Ostermann www.ostermann.eu.

 

Căldură mediteraneeană: Pinie Fano natur

Pinul coconar, cunoscut și sub denumirea de pin de piatră italian, pin mediteraneean sau pin umbrelă după forma sa exterioară, este o subspecie de pin și reprezentantul cel mai deschis la culoare al pinilor. Nuanța sa de culoare galbenă conferă lemnului o strălucire caldă și elegantă. Structura iese în evidență în mod clar din tonul de bază de culoare deschisă. Prin aceasta se creează un joc de culori plin de contraste, care conferă elegantului lemn moale o notă rustică. O reproducere perfectă a aspectului natural al pinului coconar este cantul Ostermann Pinie Fano natur structură cu aspect de lemn. Și nu numai atât: „Structura cu aspect de lemn” a cantului ABS se simte, de asemenea, foarte reală.

 

Sfat: Spre deosebire de elementele de mobilier de culoare albă, placa și cantul cu aspect optic de pin coconar se pun deosebit de bine în valoare.

 

Răcoare scandinavă: White Loft Pine și Jacobsen Pine albastru

Totuși, structura elegantă de pin este extrem de versatilă și este de mult adecvată nu numai pentru iubitorii de interioare mediteraneene. Persoanele care preferă liniile scandinave clare, găsesc la cantul ABS White Loft Pine structură cu aspect de lemn un decor și mai deschis la culoare, cu ton de bază de culoare albă, care se poate combina deosebit de bine cu tonuri pastel sau cu tonuri albastru marin. Dacă se dorește să se utilizeze un albastru delicat direct la cant, este adecvat cantul ABS Jacobsen Pine albastru structură cu aspect de lemn. Aici se găsesc vinișoare de culoare gri și albastru rece care se completează armonios. Perfect pentru un design scandinav!

 

Confort de culoare închisă: Jacobsen Pine culoare negru și Silver Pine structură cu aspect de lemn

Va fi mai închis la culoare – dar în niciun caz nu va fi mai puțin confortabil. Combinat corect, lemnul de culoare închisă asigură o amenajare interioară plină de liniște, fără a avea un efect apăsător. Cantul de culoare negru Jacobsen Pine negru structură cu aspect de lemn se relaxează prin linii de culoare gri și maro. Astfel el îmbină eleganța pieselor de mobilier de culoare închisă cu confortul unor decoruri cu aspect aproape natural de lemn. O variantă ceva mai deschisă la culoare cu o vopsire structurată fin o constituie cantul ABS Silver Pine structură cu aspect de lemn.

 

Din Europa în America: Ponderosa Pine

Pe lângă pinul mediteraneean, Ostermann oferă și o variantă de decor „de peste mări“. Cantul ABS Ponderosa Pine structură cu aspect de lemn își datorează numele pinului ponderosa, omologul american al pinului de la Marea Mediterană. Cantul prezintă o colorație gri-maro cu o structură puternică tipică. Aspectul lui rustic se potrivește perfect cu suprafețele ponderosa de culoare maro cu inele anuale și cu noduri de la crengi. În ceea ce privește culoarea, el se poate combina bine, de exemplu, cu o culoare puternică roșu burgund sau cu o culoare adâncă verde de brad.

 

Avantajele Ostermann:

 • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
 • Canturi cu orice lățimi până la 100 mm
 • Canturi cu orice grosimi
 • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
 • Canturi Airtec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi pentru aplicare cu laser gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi Infratec gata de livrare în doar 2-4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Airtec gata de livrare în doar 4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Laser gata de livrare în doar 4 zile lucrătoare
 • Canturi TPU-Infratec gata de livrare în doar 4 zile lucrătoare
 • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
 • Cea mai mare rețea de plăci din Europa, cu peste 150.000 de corespondențe
 • Cel mai mare sortiment de canturi din Europa
 • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi.

 

Despre Ostermann

 

Rudolf Ostermann GmbH este un furnizor en gros de produse de tâmplărie, în extindere, orientat spre client, cu numeroși ani de experiență. Cu peste 475 de angajați și expediere a până la 6.000 de articole pe zi, Ostermann este lider european în vânzarea canturilor. Pe lângă noua filială deschisă în Romania și a sediului central din Bocholt, Ostermann deține sucursale și în Olanda, Belgia, Franța, Anglia, Italia, Elvetia si Cehia. Clienții din Austria, Danemarca, Suedia, Polonia și Slovacia sunt deserviți de reprezentanții de vânzări locali.

 

Despre Ostermann Romania S.R.L

 

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020. Din Timișoara, tâmplarii din toată România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directorul sucursalei Daniel Bolog și echipa sa oferă consultanță de specialitate și serviciul dovedit Ostermann, în tot ceea ce privește canturile.

 

Persoană de contact:

Daniel Bolog

Director General Romania

E-mail  d.bolog@ostermann.eu

T          +40 256 702 535

M         +40 742 022 300

 

Articole despre Ostermann Romania AICI!

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT