Home / Promo  / Firmele românești de mobilă și accesorii expun, în premieră, la ICFF New York

Firmele românești de mobilă și accesorii expun, în premieră, la ICFF New York

Dintre cei 800 de expozanți prezenți la International Contemporary Furniture Fair – ICFF New York, 10 sunt firme românești.

 

ECOMATRIX expune în SUA produse de mobilier realizate din lemn masiv

 

Attila Egei, proprietar ECOMATRIX: „Ideile designerilor noștri sunt în sinergie cu lemnul, care este strict controlat pe parcursul întregului flux de producție, începând cu buștenii obținuți din pădurile regenerate și continuând cu uscarea și prelucrarea în conformitate cu standardele tehnice adecvate. Cu ajutorul mobilierului din lemn masiv produs de noi, casa dumneavoastră va primi ceva special: caracter. ”

 

Determinarea respectării cerințelor tehnice ale produselor premium, deschiderea la noutate și abilitatea partenerilor de a anticipa cu precizie tendințele în design sunt caracteristici ale Ecomatrix, care fac diferența.

 

ecomatrix.ro

 

 

 

Casa ta de vis. Reimaginată. By MAER Charme

 

Parte din repertoriul naturii, aceste pietre sunt capodopere excepționale, apreciate din cele mai vechi timpuri și clasificate drept pietre semiprețioase.

 

MAER Charme produce plăci sau plăci cu două fețe identice și piese lustruite, tăiate la dimensiuni, realizate la comandă și design special conform proiectelor. Grosimea minimă a produselor este de 0,6 cm / 0,23. Plăcile standard sunt în grosime de 2 cm/0,78 cm.

 

La cerere, se poate aplica aur, argint (imitație sau real), alamă, cupru, oțel inoxidabil, cristale și perle Swarovski de diferite culori și dimensiuni. Finisarea produselor poate fi lustruită, lucioasă sau luciu mat, finisaj din piele (periat) sau anti-alunecare.

 

MAER Charme produce materiale pentru industria navală, autocare de lux, jeturi/avioane private, centre spa și piscine, mobilier, decorațiuni. Toate produsele sunt destinate utilizării în interior, dar o parte dintre ele (cu aplicarea unei rășini speciale) pot fi folosite chiar și pentru exterior.

 

maercharme.com

 

 

Materia Studio prezintă piese de mobilier decorate manual

 

La această primă participare la ICFF New York, Materia Studio din București dezvăluie o serie de piese de mobilier sub numele de MATERIA. Sunt piese din noua colecție premiată – O | S | T | I | N | A | T | O – obiecte de design care explorează ritmul și repetarea ca mijloace de transformare a materialelor. Un model liniar, riguros și repetitiv este sculptat, supra-impus fibrei naturale din lemn masiv pentru a-i spori farmecul și a-i crește valoarea.

 

materia.studio

 

 

10 companii românești #denota10 reprezintă, pentru prima dată, România la expoziția International Contemporary Furniture Fair – ICFF New York: AXM PROD 93 cu brandul Romina FurnitureBUCIN MOBCarel Woodworks, CREATIVE CONCEPT cu brandul Mark OliverEcoMatrix, GLOBAL ART PRODUCTION cu brandul MINDTHEGAPMAER CHARME, MATERIA STUDIO, Furniture by Quadra, SCULPURA SECUIASCĂ cu brandul Spiralwood.

 

România are un stand național de 297,4 mp. Participarea noastră a fost posibilă datorită implicării Asociației Producătorilor de Mobilă din România și susținerii financiare prin Programul de Promovare a Exporturilor administrat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT