Home / Industria Mobilei  / Finisează perfect panourile din lemn

Finisează perfect panourile din lemn

finish 1353 modular – mașina industrială modulară de calibrat și șlefuit

 

Finisarea perfectă, dintr-o singură trecere: rindeluire/degroșare, șlefuire, calibrare, structurare

 

Noile mașini de calibrat și șlefuit Format-4 impresionează prin flexibilitatea lor unică. finish 1353 modular este special concepută pentru a oferi performanță în regim de lucru industrial. Cu numeroase opțiuni individuale de configurare, 3 grupuri de lucru diferite și 5 operații diferite la alegere, finish 1353 modular este investiția ideală pentru marii producători de mobilă atât de serie, cât și la comandă.

 

finish 1353 modular impresionează prin flexibilitate și performanță.

 

Iată de ce este investiția ideală dedicată unui regim de lucru industrial:

 

  • Produci mai mult și mai eficient: finisare completă dintr-o singură trece

 

Cu finish 1353 modular obții finisarea perfectă în regim de lucru industrial. Poți folosi 2 sau 3 grupuri în același timp, dintr-o singură trecere: rindeluire/degroșare, calibrare, șlefuire.

 

  • Îți configurezi cum dorești utilajul: 3 grupuri de lucru diferite

 

Ai flexibilitate maximă în prelucrare datorită grupurilor combinate de prelucrare. Ai posibilitatea de a alege echiparea individuală și configurarea unităților de prelucrare: șlefuire, calibrare, rindeluire/degroșare.

 

  • Obții rezultate perfecte: arbore de rindeluire elicoidal Silent-Power®

 

Dedicat exclusiv mașinilor de rindeluit Felder Gruppe, arborele de prelucrare Silent-Power® este acum disponibil și pe o mașină de calibrat și șlefuit, astfel încât să poți obține rezultatele dorite cu o singură mașină.

 

  • Îți impresionezi clienții și mai mult: grup de structurare

 

finish 1353 poate fi echipată cu grup de structurare. Ai posibilitate de prelucrare cu perie pentru structurare/ grup de structurare cu perii cu rol de curățare, lustruire sau structurare a suprafeței piesei, astfel încât să-ți impresionezi clienții și mai mult.

 

  • Ai confort și precizie maximă în operare: panou de comandă și control

 

Operarea directă din panoul de control manual îți permite egalizarea precisă a suprafețelor. Setezi simplu, precis și rapid activarea și reglarea grupurilor de prelucrare, viteza de alimentare și adâncimea de șlefuire direct din panou.

 

Panoul de control cu ecran touch-screen color de 7” (opțional) este ușor de folosit și îți permite memorarea a 100 de programe de prelucrare.

 

Funcțiile sunt afișate grafic pe ecranul panoului de control și sunt controlate de comutatoarele de precizie. Grosimea piesei la intrare este afișată digital și poate fi reglată cu precizie de 0,1 mm printr-o simplă apăsare de buton.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT