Home / Industria Mobilei  / Fiabilitate și siguranța în exploatarea sistemelor de manipulare cu vacuum de la Schmalz

Fiabilitate și siguranța în exploatarea sistemelor de manipulare cu vacuum de la Schmalz

Robital Industrial Supplier, reprezentant al companiei Schmalz Gmbh în România vinde și instalează echipamentele de manipulare cu vacuum, utilizate la ridicarea produselor din lemn, plastic, tabla, sticlă. Sistemele Schmalz pot fi instalate în secțiile de producție, ambalare și logistică, în majoritatea industriilor.

 

Toate sistemele puse la dispoziție de Schmalz sunt disponibile și în România: Tubul ridicător JumboFlex și Dispozitivul de manipulare  cu vid VacuMaster, fiecare în mai multe variante și cu o gamă largă de accesorii, în funcție de nevoile clientului.

 

Tubul ridicător Jumbo disponibil în variantele Flex și Ergo/Sprint, este util pentru manipularea plăcilor din lemn, cutiilor de carton, butoaie, mobilă, saci, cu greutate de maximum 300 kg. Echipamentul se remarcă prin rapiditatea procesului de ridicare, frecvența de executare a manevrelor și manipularea cu un singur mediu (nu este necesar electropalan). De asemenea, JumboFlex executa rotiri orizontale cu 90°.

 

 

Garanția de doi ani oferită pentru acest produs demonstrează încrederea în fiabilitatea echipamentului.

 

Dispozitivul de manipulare cu vid VacuMaster poate ridica plăci de lemn, tabla, plastic sau sticlă, cu greutate maxima de 2000 kg, poate realiza o rotire orizontală sau verticală cu 90° și o răsucire la 180°. Este disponibil în variantele VacuMaster Basic si Comfort (ambele pentru 125, 250, 500, 750 kg), VacuMaster Vario (în variante de la 250 la 1000 kg), VacuMaster Eco ( 500 – 1000 de kg), VacuMaster Coil (pentru bobine – capacitate maximă între 500 și 1000 de kg) VacuMaster Box (pentru manipularea cutiilor de metal precum seifuri, unități de aer condiționat, electrocasnice mari – capacitate maximă între 125 și 250 de kg),  VacuMaster Window, Light și alte modele adaptate aplicației specifice a clientului.

 

Robustețea și fiabilitatea sunt cele mai importante caracteristici ale acestei serii de produse, care se bucură de o garanție de doi ani și îndeplinesc toate standardele curente pentru dispozitivele de manipulare cu vacuum.

 

 

Una dintre caracteristicile comune și foarte importante ale sistemelor de manipulare cu vacuum Schmalz o reprezintă siguranța în exploatare fiind echipate cu sistem de avertizare sonoră în cazul întreruperii alimentării cu energie electrică, rezervor mare de vid. Fiind usor de utilizat de catre operator, aceste echipamente oferă un mediu ergonomic de lucru, cu respectarea tuturor standardelor de protecție a muncii.

 

Robital Industrial Supplier a instalat echipamente Schmalz de ridicare cu vacuum la numeroase companii multinationale din industria lemnului, automotive, industrie chimica, farmaceutica, logistica. Detalii pe www.robital.ro.

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT