Home / Industria Mobilei  / FESTOOL vine în fiecare an la BIFE-SIM

FESTOOL vine în fiecare an la BIFE-SIM

De fiecare dată, FESTOOL lansează produse noi, oferă posibilitatea de testare a sculelor expuse, iar specialiștii companiei stau la dispoziția clienților cu informații și demonstrații.

 

 

Sergiu MUREȘAN, territory sales manager FESTOOL: „În mare parte clienții ne vizitează pentru a testa sculele respective, pentru a avea informații noi. Am lansat multe produse noi: polizor unghiular pe acumulator, foarte robust, un circular cu masă cu protecție împotriva tăierii degetelor, care se numește SOSstop, precum și promoțiile actuale, cum ar fi mașinile pe acumulator, cu un acumulator gratis. Anul acesta punem accent pe partea de aspirare, clienții pot să prelucreze la fața locului sau în atelier fără sa producă praf.”

 

FESTOOL oferă garanții de 3 ani!

 

Pe o perioadă de 36 de luni, clientul care a achiziționat produse FESTOOL are o protecție împotriva costurilor însemnând o garanție completă inclusiv pe periile de cărbune sau rulmenți, tot ce este consumabil în mașină beneficiază de reparație gratuită. De asemenea, are asigurare contra furt tot pentru 3 ani.

 

Sergiu MUREȘAN, territory sales manager FESTOOL: „De exemplu, dacă se fură din autoturism, atelier, conform procesului verbal încheiat de poliție, FESTOOL înlocuiește mașina cu una nouă. De asemenea, compania oferă posibilitatea ca în cazul în care clientul nu este mulțumit,  să returneze mașina înapoi și va reprimi banii, în 7 zile de la achiziție.  Și mai mult, dacă nu găsește piese originale, FESTOOL îi înlocuiește mașina cu una nouă similară, această garanție fiind valabilă pe o perioadă de 10 ani. Acestea sunt serviciile de garanție all inclusive care sunt incluse în preț.”

 

 

Clienții pot afla mai multe despre oferta companiei pe festool.ro sau la comercianții autorizați.

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT