Home / Industria Mobilei  / FESTOOL și-a continuat extinderea în 2020

FESTOOL și-a continuat extinderea în 2020

Sergiu Mureșan, territorial sales manager FESTOOL: „Anul 2020 a fost plin de succes și realizări chiar dacă, în prima parte a anului, nu speram la lucrul acesta. Chiar spre finalul lui 2020 am întâmpinat probleme cu livrările datorită comenzilor numeroase. Vânzările la nivel global au explodat în a doua jumătate a anului și am resimțit acest lucru și în România. Ceea ce contează cel mai mult este că am avut o creștere sesizabilă comparativ cu anul 2019. Din păcate contactul nostru direct cu utilizatorii produselor Festool a fost influențat de respectarea regulilor pandemiei. Dacă în 2019 am avut peste 30 de demonstrații organizate în showroom-urile partenerilor noștri, anul acesta nu am avut deloc.”

 

 

Festool și-a deschis parteneriate noi în zone cu potențial, cum ar fi București, Brașov, Cluj Napoca, Râmnicu Vâlcea. Scopul este acela de a fi cât mai aproape de utilizatorii Festool prin consultanță locală și stocuri. Extinderea se datorează numărului mare de utilizatori Festool, care este în continuă creștere.

 

 

„Pentru anul 2021 ne dorim sa reluăm vizitele și contactul direct cu clienții pentru că acest lucru este esențial în succesul utilizatorilor Festool. Să nu uităm și de workshop-urile organizate de Festool din cadrul liceelor și școlilor profesionale, care, din păcate, în 2020 au fost anulate. Și așteptăm cu nerăbdare ediția BIFE-SIM 2021. Pentru anul 2021 avem o mulțime de noutăți, cum am obișnuit clienții în fiecare an. În primele luni lansăm noua generație de systainer SYS3 și, în primăvară, o premieră mondială, un generator de curent cu o multitudine de avantaje nemaiîntâlnite până acum. Avem și multe alte surprize și lansări de scule noi începând cu luna aprilie”, susține managerul teritorial de vânzări.

 

 

Garanția all-inclusive

 

Compania FESTOOL este o afacere de familie. De peste 90 de ani produce și comercializează scule electrice de calitate înaltă.

 

„Le urăm colaboratorilor noștri să aibă grijă de sănătate, să lucreze cu spor și pasiune și neapărat cu scule Festool. Să nu uite că suntem alături de ei și le oferim 36 de luni garanție și service fără costuri chiar dacă este vorba de revizie, schimb de perii carbon, rulmenți și alte consumabile”, a încheiat Sergiu Mureșan.

 

 

Clienții pot afla mai multe despre oferta companiei pe festool.ro sau la comercianții autorizați.

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT