Home / Industria Mobilei  / FESTOOL reia seria de workshopuri dedicate elevilor

FESTOOL reia seria de workshopuri dedicate elevilor

După o lungă pauză cauzată de pandemia de coronavirus, FESTOOL reia seria de workshopuri dedicate elevilor. Aceste evenimente se adresează în special elevilor claselor a IX-a din liceele tehnologice din industria lemnului și se vor desfășura în atelierele instituțiilor de învățământ.

 

Sergiu Mureșan, reprezentant FESTOOL: „Până la vacanța de vară ne-am propus să continuăm seria de workshop- uri în patru licee de profil și anume: Liceului Tehnologic Ion Vlasiu – Tg Mureș, Liceul Tehnologic Silvic dr. Nicolae Rucăreanu – Brașov, Liceul Tehnologic Regele Mihai I – Curtea de Argeș și Colegiul Tehnic Forestier – Câmpina. Scopul acestor workshop-uri este acela ca, pe lângă teoria și practica pe utilaje mari, elevii să învețe să folosească și sculele de mână, cu care se pot face operațiuni pe care nu le poți face cu utilajele mari.”

 

 

În cadrul acestor workshop-uri elevii vor efectua operațiuni de bază folosind unelte de ultimă generație și vor confecționa piese de mobilier. Se vor executa operațiuni de tăiere cu fierăstrău circular de retezat, frezare cu mașină de frezat oberfreză, uleiere și șlefuire, găurire și înșurubare. Produsele realizate și anume cuierele, se vor monta în sălile de clasă.

 

 

Detalii

Sergiu Mureșan, reprezentant FESTOOL

Tel 0746377056

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT