Home / Industria Mobilei  / FESTOOL – Garanția All-Inclusive

FESTOOL – Garanția All-Inclusive

FESTOOL înseamnă produse extraordinare şi service excelent, dar și reparații gratuite în primele 36 de luni, chiar dacă este vorba doar de perii de cărbune, rulmenți, inele de etanșare, etc. Practic toate piesele componente sunt înlocuite fără costuri pentru utilizator. Singura condiție este să se facă înregistrarea în termen de 30 de zile de la achiziție, pe platforma de vânzări FESTOOL.

 

 

Ce beneficii are un utilizator de FESTOOL  dacă face înregistrarea pe www.festool.ro

 

  1. Reparații gratuite in primele 36 de luni, chiar daca este vorba de piese consumabile cum ar fi perii de cărbune, rulmenți, inele de etanșare, butoane, carcasă, etc
  2. Asigurare contra furt în primele 36 de luni, scula furată este înlocuită cu una nouă
  3. Disponibilitate piese de schimb originale timp de 10 ani, daca nu sunt piese disponibile, scula este înlocuită cu una nouă similară
  4. 14 zile banii înapoi – nu ești mulțumit, primești banii înapoi.

 

 

Și dacă nu este în perioada de garanție nu trebuie să vă îngrijorați!

 

Scula dumneavoastră va beneficia de reparaţii capitale, va fi însoţită de o garanţie de 6 luni şi vă va fi returnată ca nouă în cel mai scurt timp posibil. Noi nu doar reparăm, ci asigurăm și întreţinerea, examinarea şi reglarea sculelor. Profesioniştii înalt calificaţi din cadrul service-ului nostru de reparaţii se vor ocupa rapid de scula dumneavoastră.

 

 

Scule pentru cele mai exigente pretenții – SERVICE pe măsură!

 

Despre FESTOOL

 

Este o companie de familie ajunsă la a treia generaţie cu un istoric de succes şi o orientare în permanenţă responsabilă, cu perspective pe termen lung. Compania a fost înfiinţată de Albert Fezer şi Gottlieb Stoll în anul 1925 în Esslingen. Din anul 2000, Gerda Maier-Stoll a devenit deţinătoarea mărcii Festool.

 

La nivel mondial, Festool deține sedii în 68 de ţări cu peste 2.700 de angajaţi. De asemenea, are filiale în 25 de ţări, iar cota de export este de 76%. Alături de marca Tanos, Festool este o marcă a TTS Tooltechnic Systems AG & Co.KG.

 

Contact:  Festool România

Sergiu Muresan – 0746377056 sergiu.muresan@festool.ro I www.festool.ro

 

Mai multe articole despre FESTOOL, AICI

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT