Home / Industria Mobilei  / Felder Gruppe România vă invită la Bife-Sim, cel mai mare eveniment al industriei mobilei

Felder Gruppe România vă invită la Bife-Sim, cel mai mare eveniment al industriei mobilei

Calitatea poate fi doar un simplu cuvânt, până o întâlnești. Noi îți dăm întâlnire la BIFE-SIM să o descoperi cu adevărat

 

Felder Gruppe România vă invită la cel mai mare eveniment al industriei mobilei, Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE-SIM 2018.

 

În cei peste 500 de mp ai standului Felder Gruppe România din Pavilionul B1, veți putea vedea și testa zeci de modele de utilaje de prelucrare a lemnului din toate cele 3 game din portofoliul Felder Gruppe:  Format-4 – Soluții industriale pentru firmele mijlocii și mari, Felder – Soluții profesionale destinate firmelor mici și mijlocii și Hammer – Soluții economice destinate micilor ateliere.

 

Cu mai multe utilaje și pe o suprafață aproape dublă față de ediția de anul trecut, Felder Gruppe România are în acest an, pentru prima dată în cadrul participării la BIFE-SIM, un stand dedicat utilajelor industriale din gama Format 4.

 

STAND DEDICAT UTILAJELOR INDUSTRIALE

 

Indiferent de tipul de producție, de serie sau la comandă, soluțiile industriale pentru firmele mijlocii și mari din gama Format-4 asigură cei 3 factori necesari pentru dezvoltarea durabilă a afacerii tale: productivitate, flexibilitate și precizie de zecime de mm:

 

  • Devii mai productiv prin reducerea timpului de execuție și a ciclurilor de producție.
  • Beneficiezi de flexibilitate mai mare datorită dotărilor tehnice și a posibilităților de configurare.
  • Ai operare intuitivă și ușoară datorită programelor de operare în limba română.
  • Ai garanția preciziei cu fiecare piesă pe care o produci, indiferent de tipul acesteia, de serie sau comandă.
  • Ai control mai bun asupra producției prin intermediul gradului de automatizare, a panourilor de comandă și control și a programelor de optimizare a fluxului de lucru.

 

creator 950 – frezare și găurire prin tehnologie CNC în doar 5m2

tempora 60.12 e-motion – Agregat industrial pentru aplicarea cantului

kappa automatic 80.32.32 – Agregat industrial pentru formatizare în pachet

profit H200 3 axe – Centru de prelucrare cu comandă numerică cu masă cu console

 

SOLUȚII COMPLETE PENTRU AFACEREA TA

 

Atunci când îți doreşti ca investiţia ta să producă maxim de performanţă, oferind calitate, flexibilitate şi uşurinţă în utilizare, fără a ocupa prea mult spaţiu, ai soluțiile profesionale pentru firmele mici și mijlocii:

 

  • Beneficiezi de garanții extinse prin Programul G+: 2 ani garanție Hammer, 3 ani garanție Felder, 3 ani garanție Format-4, 10 ani garanție la sistemul de glisare a mesei mobile X-Roll, 6 ani garanție la sistemul Easy-Glide de înclinare a grupurilor principale de prelucrare, precum și 3 ani pentru Silent-Power, arborele de rindeluire cu cuțite dispuse elicoidal.
  • Ai parte de confort în operare, cu minim de efort datorită reglejelor precise ale mașinilor.
  • Ai garanția preciziei și calității prelucrării datorită înclinării exacte a unității de tăiere prin sistemul patentat Easy-Glide și a mesei mobile cu sistemul patentat de glisare X-Roll ce permite o culisare lină și precisă a mesei mobile chiar și la niveluri mari de încărcare.
  • Ai costuri minime de întreținere datorită elementelor de calitate din care este construită mașina.

 

kappa 550 e-motion – Fierăstrău circular de formatizat cu masă mobilă

G 500 – Mașină pentru aplicarea cantului

AD 951 – Mașină de îndreptat

structura 60.02– Mașină de structurat

F700 Z – Mașină de frezat cu ax înclinabil

C3 41 – Mașină universală de tâmplărie

 

 

Descoperă toate soluțiile industriale și profesionale expuse în standul Felder Gruppe România, pavilion B1 – Romexpo, între 12 – 16 septembrie 2018.

Pentru mai multe informații, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon 0731 335 337 , pe site: www.felder-gruppe.ro sau pe adresa de e-mail felder@felder.ro.

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT