Home / Focus  / FELDER GRUPPE: 60 de ani de activitate neîntreruptă

FELDER GRUPPE: 60 de ani de activitate neîntreruptă

La sărbătorirea a 60 ani de activitate neîntreruptă, am transmis același mesaj tuturor clienților noștri: suntem un partener pe termen lung al industriei prelucrării lemnului, atât din România, cât și din întreaga lume, căutând neîncetat să oferim soluții complete, de cea mai bună calitate, adaptate nevoilor fiecărei firme din domeniu.

2016 a fost și un an dedicat investițiilor. Am demarat câteva proiecte importante, precum magazinul online pentru toate produsele comercializate de FELDER GRUPPE România, o nouă platformă de gestionare a clienților și resurselor firmei. Prin aceste soluții urmărim să ușurăm și să fluidizăm atât procesele comerciale, cât și pe cele logistice, pentru a ne servi cât mai bine clienții. Noile soluții vor fi disponibile începând cu noul an și suntem siguri că vor aduce un plus de confort clienților noștri.

 

Ferastrau circular cu masa mobila de formatizat - kappa 400 x-motion (002) FELDER

Legat de produse, am întâmpinat producătorii din industrie cu noi soluții: prima mașină de structurat din portofoliul companiei, FELDER Structura 60.02, dedicată producătorilor de mobilier din lemn care doresc să redefinească suprafețele din lemn masiv și lemn furniruit sau celor care vor doar să recondiționeze lemnul vechi sau cu defecte, agregatul industrial pentru aplicarea cantului Format-4 Tempora 60.12, care oferă un nivel de automatizare de 100% prin pachetul e-motion, asigurând un control total asupra utilajului direct din panoul de comandă, precum și noua gama de ferăstraie circulare industriale cu masă mobilă de formatizat premium Format-4 Kappa 400 și 550.

 

Masina de structura suprafete - Felder Structura (002)

Fiecare an, cu bune și cu rele, reprezintă încă un pas în dezvoltarea noastră și a clienților noștri. Din fiecare situație învățăm împreună, dar cel mai important lucru este că încercăm de fiecare dată să ne adaptăm. Tocmai faptul că mergem înainte împreună cu clienții noștri ne-a determinat ca anul acesta să investim în infrastructura internă și să oferim o nouă experiență de cumpărare, fie că vorbim despre programele suport sau despre magazinul online. Noi credem că, prin aceste soluții, contribuim la consolidarea și dezvoltarea industriei în general. În plus, răspunsul mai mult decât pozitiv din partea clienților ne-a făcut să continuăm Parteneriatul pentru Calitate început în 2015 împreună cu Asociația Română pentru Calitate. Vrem să promovăm în continuare un mediu orientat către calitate în această industrie, adăugând în anul care vine și o zonă mai practică prin diferite activități dedicate înțelegerii standardului de calitate ISO 9001 și a diferitelor sisteme de management al calității.

 

În ceea ce privește punctele mai puțin bune, acestea constau în stagnarea investițiilor pe termen scurt. Aceste aspecte sunt cumva constante dacă ne uităm și la ultimii ani. În ciuda nevoii acute de re-tehnologizare și a resurselor disponibile existente, nivelul investițiilor este scăzut în principal din cauza lipsei de coerență în implementarea fondurilor europene.

 

În continuare, ne propunem să creștem sănătos, alături de clienții noștri. În mod special pentru 2017 vrem să aducem o nouă experiență de relaționare cu clienții în această industrie mai puțin familiarizată cu domeniul digital. Oamenii din producție știu cel mai bine că timpul costă bani. Și noi credem la fel. A venit timpul să existe și în partea de soluții pentru prelucrarea lemnului un mediu virtual care să ușureze procesul de cumpărare, dar să fie în același timp și o platformă de informare, coerentă și centralizată, pentru orice client interesat. Împreună cu investiția în noua platformă internă de management a clienților și a resurselor firmei, noi suntem încrezători că experiența oferită va fi percepută ca o valoare adăugată relației cu clienții noștri.

 

 

Mr. Hansjörg Felder, CEO FELDER GRUPPE

„Misiunea noastră este să ne mulțumim clienții, să le vindem produsul corect și să le oferim soluții bune. Asta ne face mari. Nu ne trădăm niciodată clienții. Eu personal sunt foarte mulțumit de relația cu partenerii români. Avem un parteneriat care merge foarte bine. Ne înțelegem reciproc, nu avem nevoie de sute de ședințe și încercăm să aflăm împreună nevoile pieței românești. Partenerii noștri români încearcă să ia cele mai bune dintre programele noastre și să le conecteze la piața românească. Fiecare piață este oarecum diferită și noi facem diferența pentru fiecare în tehnologiile noastre. Am început colaborarea cu intenții ambițioase, am avut o creștere rapidă, apoi a venit anul 2008. A fost dureros pentru toată lumea, pentru români și pentru noi. Acum, încet-încet, lucrurile au revenit la normal, iar afacerile merg din ce în ce mai bine. Sperăm ca această stare de lucruri să se mențină în continuare, mai ales pentru că există un mare suport al Uniunii Europene pentru piața românească, tocmai pentru ca oamenii să nu fie forțați să părăsească piața, ci să rămână.”

 

 

Totul despre serviciile noastre pe www.felder-gruppe.ro

Review overview
1 COMMENT

POST A COMMENT