Home / Focus  / FAMOS: în 2017 vrem să cucerim piața românească

FAMOS: în 2017 vrem să cucerim piața românească

„Anul 2016 a fost un an greu. Mediul de afaceri din România este satisfăcător. Însă ne afectează mult lipsa unei industrii orizontale și lipsa de disciplină și cooperare. Mediul politic ne-a creat probleme. Jocul cu blocarea exploatărilor din pădurile de stat, pentru a servi interesul unui grup restrâns, atașat de conducerea politică, a adus pagube greu de calculat prin pierderea competitivității și a contractelor la unele tipuri de mobilă, în urma creșterii artificiale a prețului lemnului. Problemele de achiziționare a lemnului se concretizează în creșteri de prețuri și costuri neplanificate, care ne-au făcut să pierdem competiția pe piața externă cu produsele care înglobează mult material lemnos. Concurenții noștri din Europa de est achiziționează mai ieftin și, în majoritatea lor, au costuri de transport mai mici.

 

Foto FAMOS 2

Punctul forte al anului 2016 pentru noi a fost promovarea pe piața externă a mobilierului valoros, cu aport mai mic de materiale, dar cu aport profesional și intelectual mărit. Am creat produse noi, din material lemnos de selecție nouă, variată. Am încercat să valorificăm defectele materialului lemnos ca parte integrantă a designului. Piața Germaniei a prezentat o redresare, care s-a simțit cel puțin la noi, pentru că, mare parte din produsele noastre sunt destinate acestei piețe.

 

Foto FAMOS 1

In anul 2017 vom concepe programe de mobilier cu linii moderne, deosebite, pentru că ne propunem să cucerim și piața românească și intenționăm crearea unei conexiuni virtuale cu cumpărătorii. Pe de altă parte, vom încerca să dezvoltăm vânzarea direct la cumpărătorul final, cu serviciu complet.

 Mai multe informații găsiți pe www.famos.ro

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT