Home / Industria Mobilei  / Făcut în Apuseni

Făcut în Apuseni

Prelucrarea lemnului, de la mici obiecte de interior, până la mobilă sofisticată și articole pentru amenajări exterioare, a devenit, după 50 de ani de tradiție, un brand. Făcut în Apuseni înmagazinează nu doar dorința, ci și puterea de executare a unor produse de mobilier de calitate, adaptate cerințelor, care se impun atât pe piața internă, cât și în străinătate. Pentru a duce mai departe tradiția zonei, echipele ALEX PROD EXPERT și MONTANA CÂMPENI, care au lansat brandul Făcut în Apuseni, realizează de la căsuțe de lemn tip butoi, la ciubere, foișoare de grădină, dar și pergole și articole de mobilier pentru exterior. Produsele sunt realizate din brad sau stejar, dar, la comandă, se poate utiliza și altă esență de lemn.

 

Căsuța din lemn tip butoi, soluția ideală pentru campinguri și unități turistice cu activitate sezonieră

 

Căsuța de lemn tip butoi, amplasată orizontal, are o lungime de 4 sau de 6 m (în funcție de cerințele clientului) și un diametru de 2,2 m. Este confecționată din lemn masiv de molid, tratat termic, de 40 mm grosime, întărită cu 5 inele de prindere din metal inoxidabil cu sistem de tragere. Exteriorul poate fi nuanțat după preferințele clientului. Acoperișul este confecționat din șindrilă bituminoasa tip tegola. Greutatea căsuței este între 700 și 1400 de kg, în funcție de dimensiune și de compartimentare.

 

 

Toate căsuțele tip butoi sunt utilate și dotate cu pridvor, baie echipată, loc de dormit pentru 2 persoane și mobilier. Ușa de acces este prevăzută cu geam și încuietoare.

 

 

Ciubărul din lemn și-a câștigat popularitate printre produsele de spa si wellness

 

Pensiunile de la munte sau chiar proprietarii de case cu curți spațioase și-au amplasat ciubere din lemn, pentru ca serile de vară sau de iarnă să poată fi petrecute în aer liber, într-o atmosferă relaxantă, alături de familie sau de prieteni.

 

 

Ciubărul realizat de ALEX PROD EXPERT este produs din lemn de molid tratat termic de 40 de mm grosime, are 2 m în diametru și înălțime de 1,3 m, este prins cu trei inele din metal inoxidabil, cu sistem de tragere, iar suprafața exterioară este lăcuită. Greutatea ciubărului este de aproximativ 290 kg, iar volumul de apă este de circa 5,3 mc.

 

 

Toate ciuberele sunt dotate cu scară de acces, băncuță interioară circulară, gard interior de protecție/delimitare față de sobă, margine circulară de 8-10 cm pentru suport pahare, sobă pe lemne, submersibilă, din metal inoxidabil, coș de evacuare fum, capac de acoperire din lemn de molid tratat termic.

 

 

Căsuțele tip butoi și ciuberele se pot realiza și la alte dimensiuni, la cererea clientului.

 

 

Detalii pe facutinapuseni.ro facebook.com/facutinapuseni, instagram.com/facutinapuseni

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT