Home / Industria Mobilei  / Fabrica dumneavoastră de mobilă își poate mări imediat eficiența consumului de piele și productivitatea

Fabrica dumneavoastră de mobilă își poate mări imediat eficiența consumului de piele și productivitatea

Ca expert în producția de mobilă românească din piele naturală, cunoașteți provocările de zi cu zi. Printre ele, încadrarea și croirea pieii sunt făcute încă manual, deci cu o eficiență scăzută. În plus, calificarea operatorilor ia mult timp și nu există o stabilitate a forței de muncă.  De aceea, reducerea costurilor de producție rămâne o problemă constantă.

 

Soluția se numește Thagora, o tehnologie românească care automatizează operațiunile din fabrica dumneavoastră.

 

 

Aceasta este deja folosită de lideri internaționali, precum Natuzzi sau Rolf Benz, dar și de producători din țară, cum e ROM AG, Deva. Prin încadrarea automată, pe mai multe piei, vă măriți semnificativ eficiența consumului de piele și depășiți dependența de factorul uman.

 

Thagora vă oferă însă multe alte metode să vă măriți productivitatea și eficiența cu o investiție rezonabilă. Și e adaptabilă la caracteristicile fabricii dumneavoastră. Dacă tăiați manual și nu doriți acum o investiție în mașini de tăiat, puteți să păstrați tăierea manuală. Prin introducerea digitizării pieilor și a încadrării automate, aveți deja un câștig de eficiență semnificativ.

 

De asemenea, dacă aveți mașini de tăiat mai vechi, dar în stare bună de funcționare, Thagora e compatibilă cu echipamentele dumneavoastră. În plus, prin faptul că tehnologia aceasta separă fazele de inspectare/scanare, încadrare și tăiere, mașinile dumneavoastră vor tăia tot timpul, fără a mai fi ținute în loc de alte operațiuni. Iar asta înseamnă și un mare câștig de productivitate, pentru că dați o viață nouă mașinilor pe care le aveți deja. Fără să fiți nevoiți să cumpărați altele noi.

 

Așadar, tehnologia care vă face fabrica mult mai competitivă este disponibilă acum. Indiferent de volumul dumneavoastră de producție sau de felul în care tăiați piele, puteți avea o creștere în eficiență și productivitate. Cu o recuperare în timp scurt a investiției. Iar totul este măsurabil. Pentru a vă convinge de acest lucru, puteți să calculați chiar dumneavoastră cât puteți economisi doar prin încadrarea automată.

 

Calculați acum cât puteți câștiga din economia de piele.

www.thagora.com/eficienta  

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT