Home / Industria Mobilei  / Expozițiile internaționale din toamna acestui an

Expozițiile internaționale din toamna acestui an

Paris, Moscova și Shanghai sunt principalele destinații ale producătorilor de mobilă și de decorațiuni pentru toamna acestui an. Expozițiile MAISON&OBJET, MEBEL și CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO sunt cele pentru care Asociația Producătorilor de Mobilă din România împreună cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat fac demersuri pentru participarea cu stand național.

 

MAISON & OBJET, PARIS, 7-11 SEPTEMBRIE 2018

 

13 companii românești vor participa la târgul internațional de la Paris, MAISON & OBJET, care se desfășoară în perioada 7-11 septembrie 2018.  Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a finalizat selecția firmelor, precum și documentația pentru organizarea licitației pentru firma organizatoare a standului României. Așteptăm afișarea licitației pe SEAP. Asociația Producătorilor de Mobilă din România a rezervat deja un spațiu de 481,5 mp, care se află în două pavilioane, în funcție de tematică, respectiv Hall 6 pentru mobilă și Hall 7 pentru decorațiuni.

 

Participă 9 companii producătoare de mobilă:

CREATIVE CONCEPT

DIS PROD

EUROSIMEX

ITA PRODUCTION

LARIX MOBILA

LEMN PROD EX COM

MOBEX & COMPANY

QUADRA INVEST

SZEL MOB

 

Firme producătoare de decorațiuni din textile, obiecte și decorațiuni din sticlă și din ceramică:

BECHERU ART

CESIRO

FASCINATIA STICLEI

SOPHIA 2004

 

 

MEBEL, MOSCOVA,  19-23 NOIEMBRIE 2018

 

10 companii românești și-au exprimat intenția de a participa la expoziția internațională MEBEL, Moscova, care are loc între 19-23 noiembrie 2018. Suprafață rezervată de APMR este de 400 de mp.

 

Gabriela Chișe, coordonator târguri APMR: „S-au finalizat înscrierile, au fost trimise documentațiile la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat pentru selecția firmelor. Domnul ministru Stefan Radu Oprea ne-a informat că s-au alocat fondurile bugetare, pentru târgurile din trimestrul IV. În consecință, le transmitem firmelor să-și pregătească produsele pentru Moscova.”

 

Producători de mobilă care s-au înscris la MEBEL, MOSCOVA

 

AMIK WOODEN TOYS

BUCIN MOB

CAREL WOODWORKS

EUROSIMEX

MOBEX

MOBILA DALIN

SIMEX

MAER IMPORT EXPORT

MOZAIC VITRALII

SCULPTURA SECUIASCĂ

 

 

CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO, 5-10 NOIEMBRIE

 

Până la data de 25 iunie, 7 companii românești din industriei mobilei s-au înscris pentru participarea la CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO, primul târg internațional destinat exclusiv importurilor pentru piața chineză, care va avea loc în perioada 5-10 noiembrie 2018, la Shanghai.

 

Companii care și-au exprimat intenția de participare în standul național al României de la Shanghai:

 

AMIK WOODEN TOYS

CAREL WOODWORKS

ECOMATRIX

ITALPLAST

MAER IMPORT EXPORT

SIMEX

SPIRAL WOOD

 

Inițiativă a președintelui R.P. Chineze, E.S. d-l. Xi Jinping, CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO va găzdui expozanți din peste 100 de țări care vor avea oportunitatea de a se întâlni cu circa 150.000 de companii chineze și străine specializate în importuri, distribuție și comerț.

 

Având în vedere că R.P. Chineză estimează importuri de peste 10.000 miliarde USD în următorii 5 ani, CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO reprezintă o oportunitate unică pentru companiile românești pentru a-și promova produsele și pentru a identifica parteneri chinezi stabili cu sprijinul cărora să își poată extindă activitatea pe piața chineză.

 

Shanghai skyline panorama

 

Mai multe informații pe https://ccir.ro/event/china-international-import-expo/

 

 

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT