Home / Promo  / Expozițiile de mobilă ale anului 2018

Expozițiile de mobilă ale anului 2018

Au început înscrierile pentru participarea la târgurile internaționale din toamnă

 

Asociația Producătorilor de Mobilă din România vă așteaptă să vă înscrieți pentru participarea la târgurile internaționale din semestrul al II-lea, al acestui an. Înscrierile au început la data de  7 februarie 2018, în scopul demarării procedurilor, respectiv pentru a strânge informațiile necesare realizării documentației tehnice și pentru rezervarea spațiilor la organizatorii externi. Este vorba despre Maison & Objet Paris, care se desfășoară în perioada 7-11 septembrie și Mebel Moscova, care are loc între 19-23 noiembrie 2018.

 

Termenul limită de înscriere: 30 martie 2018

 

 

Fondurile pentru organizarea participării  la acțiunile din semestrul II sunt insuficiente. În cadrul primei ședințe din acest an a Consiliului de Export,  s-a ridicat această problemă și s-a stabilit să se intervină la Guvern pentru ca sumă alocată pentru Programul de Promovare a Exportului și pentru Programul de Internaționalizare, de 35 milioane lei, să fie suplimentată la prima rectificarea bugetară.

 

Adrian Marius Dobre, secretarul de stat coordonator al domeniului Comerț Exterior din cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat: „Am convenit ca suma alocată Programului de Promovare a Exportului și Programului de Internaționalizare, de 35 milioane lei, să fie suplimentată la rectificarea bugetară, în situația în care se constată că nu acoperă necesarul până la sfârșitul anului. Totodată, s-a decis ca participarea la târgurile internaționale din semestrul al doilea al anului să se realizeze în limita resurselor bugetare, în ordinea importanței și dimensiunii participative a lor.”

 

De asemenea, în timpul ședinței Consiliului de Export, s-a solicitat celor prezenți seriozitate, atenție la completarea documentelor, echilibru și înțelegere pentru creșterea numărului de acțiuni de acest fel realizate cu succes. În contextul creșterii vizibilității produselor românești la export, Adrian Dobre a recomandat ca, în pavilioanele naționale organizate în cadrul târgurilor internaționale, standurile și materialele de promovare să utilizeze elemente de identitate vizuală unitară pentru promovarea României, care să includă centenarul Marii Uniri și deținerea de către țara noastră a președinției UE în 2019.

 

Pentru târgurile din această primăvară, Asociația Producătorilor de Mobilă din România a încheiat toate procedurile, documentația este depusă la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. Urmează organizarea licitațiilor pentru stabilirea firmelor care să realizeze standurile naționale, pentru participarea României la Salone del Mobile Milano, 17-22 aprilie 2018 și ICFF New York, 20-23 mai 2018.

 

 

TÂRGURILE MOBILA EXPO ȘI BIFE-SIM SE DESFĂȘOARĂ ÎN NOILE SPAȚII EXPOZIȚIONALE INAUGURATE DE ROMEXPO

 

Aurica Sereny, președinte APMR: „Suntem bucuroși să anunțăm că, în sfârșit, dorința noastră de a organiza târgurile într-un spațiu adecvat, la standardele internaționale, cu asigurarea tuturor condițiilor pentru expozanți și vizitatori, se realizează. MOBILA EXPO și BIFE-SIM se vor desfășura de acum înainte, în noile pavilioane B 1 și B 2, în suprafață de 30.000 de mp, dându-ne posibilitatea să asigurăm spațiile solicitate de firmele membre APMR.”

 

 

Informații utile despre noile pavilioane B1 și B2

 

Regim înălțime: parter

Suprafața brută: 30.000 mp

Înălțime totală: 14,17 m

Cele două pavilioane sunt unite prin B3

Corpul de legătură B3 are, la etaj, două săli de conferință

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT