Home / Design  / expoDESIGNwood la Brașov

expoDESIGNwood la Brașov

_MG_0788

92 de firme vă așteaptă cu peste 180 de mărci internaționale și vă oferă soluții sustenabile pentru implementarea de noi tehnologii performante la cea de-a XVI-a  ediție a Târgului Internațional pentru Sectorul de Mobilă, Prelucrarea Lemnului, Energie și Exploatare Forestieră expoDESIGNwood, care are loc și anul acesta la Centrul de Evenimente Lux Divina din Brașov (fosta platformă Rulmentul), în perioada 30 martie-1 aprilie.

 

_MG_0795 _MG_0809

 

Întreaga breaslă a lemnarilor, de la exploatare la produsul finit, de la mașini, echipamente și instalații până la proiectare și organizare, de la consultanță de specialitate și software până la soluții tehnologice și noi materiale vă așteaptă să vă conecteze cu lumea internațională, să vă pună la curent cu noile soluții sustenabile și să vă acorde consultanță în organizarea și urmărirea producției pe interfețe și service prin interconectare.

 

IMG_0939 _MG_0812

 

Deschiderea oficială a târgului expoDESIGNwood 2017 a avut loc ieri, în prezența invitaților speciali: Aurica Sereny – preşedinte APMR, Nicolae Țucunel – președinte ASFOR, prof. dr. ing. Ioan Vasile Abrudan – rector Universitatea  Transilvania din Braşov şi Silviu Costea – preşedinte Camera de Comerț și Industrie Brașov.

 

IMG_0857 IMG_0916

 

Tot ieri a avut loc un forum de discuții și prezentări pe temele de  #DESIGN, #TRENDURI, #MOBILIER ROMÂNESC, susținut de designeri și arhitecți renumiți din domeniu: dr. Mihnea Ghilduș – designer, fondator platforma Dizainăr,  director creativ DZNR Studio, Mihai Dragomir, Ștefan Bodi – Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Damokos Csaba, Bagoly Miklós Levente, Kádár Rezső, Patric Morăraș –  Mormi Design București – Cluster Pro Wood, Sfântu Gheorghe.

 

expoDESIGNwood 2017 Brasov

IMG_1007 IMG_1005

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT