Home / Focus  / EXCELLIANZ, partener pe piața Franței

EXCELLIANZ, partener pe piața Franței

EXCELLIANZ asigură clienților săi răspunsul la problemele de identificare de parteneri pe piaţa franceză, dezvoltare comercială și recrutare de noi competențe comerciale.

ANCUȚA CONTA, dezvoltare internațională EXCELLIANZ: „Expertiza noastră constă în a concepe și a pune în aplicare soluții de externalizare particularizate, adaptate cerințelor clienților noștri. În funcție de solicitările clienților, putem contribui și la crearea de resurse comerciale proprii (recrutare, formare și acompaniere pe durata misiunii).

EXCELLIANZ acționează prin adoptarea de noi instrumente de lucru și diversificarea tehnicilor comerciale, în condițiile menținerii flexibilității pentru dezvoltarea vânzărilor.

 

EXCELLIANZ 1

 

ANCUȚA CONTA, dezvoltare internațională EXCELLIANZ: „Urmărim creșterea capacității de reacție a clienților noștri într-un climat economic exigent și în continuă schimbare. Pentru creșterea vânzărilor propunem soluţii de inteligenţă economică, testarea rapidă a unei oferte comerciale sau a unui nou segment de piață.”

 

Echipele EXCELLIANZ oferă consiliere în materie de dezvoltare comercială internațională și lucrează alături de clienții lor folosind tehnici de prospectare comercială (marketing digital și previzional, cercetarea bazelor de date), fără a neglija tehnicile uzuale (campanii de promovare prin telefon, email, SMS).

 

EXCELLIANZ

 

ANCUȚA CONTA, dezvoltare internațională EXCELLIANZ: „Fiecare client are o problematică specifică, ce necesită un răspuns și soluții personalizate. Experiența noastră și varietatea domeniilor în care am evoluat ne permit să oferim soluții dedicate. Principalele arii de intervenție: industrie, bunuri de echipament, construcții, tehnologia informațiilor și comunicații, servicii pentru profesioniști.”

Pentru participarea individuală la târgurile și expozițiile internaționale, EXCELLIANZ se poate ocupa de:

–  Formalităţile de înscriere la salon și realizarea standului

–  Prospectarea şi invitarea potențialilor clienți sau a celor existenți înainte de începerea salonului

– Acompanierea echipei pe durata salonului

– Urmărirea și relansarea contactelor după salon

 

 

ANCUȚA CONTA, dezvoltare internațională EXCELLIANZ: „Acompanierea întreprinderilor românești în dezvoltarea lor pe piața franceză, prin utilizarea tehnicilor moderne de prospectare și a resurselor comerciale specializate este una dintre prioritățile noastre.”

 

EXCELLIANZ oferă avantajul unei duble culturi şi a unei reţele de parteneri specializaţi, inclusiv în domeniul legal, cu ajutorul cărora afacerile companiilor românești pot evolua și pe piața franceză.

 

ANCUȚA CONTA, dezvoltare internațională EXCELLIANZ: „Cu ajutorul partenerilor noștri, cabinetul SIGILIA (www.sigilia.fr), firmele românești pot avea acces şi la o gamă diversă de servicii juridice necesare activităţii lor pe piaţa franceză: redactarea de contracte; verificarea solvabilităţii şi a seriozităţii partenerilor de afaceri; mediere, negociere sau reprezentare în instanţă, în caz de conflict; recuperarea de creanţe, înfiinţarea de filiale în Franţa, asistenţă juridică în dreptul societăţilor comerciale.”

 

Mai multe informații despre serviciile oferite de EXCELLIANZ găsiți pe www.excellianz.com

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT