Home / Industria Mobilei  / EVERART, 20 de ani de artă în mobilier

EVERART, 20 de ani de artă în mobilier

Din pasiune și pricepere, așa a fost creată compania EVERART de către soții Conea. Iar acum împlinește 20 de ani de proiectare și execuție ale celor mai îndrăznețe proiecte, 20 de ani de continuă inovație și design.

 

 

Mariana Conea, director general EVERART: „Anul acesta sărbătorim 20 de ani de activitate, iar acest lucru se va simți în decorul cu adevărat special pe care l-am pregătit pentru standul nostru de la Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE-SIM. Colecția 2019 pe care o vom prezenta la expoziția din septembrie va fi una îndrăzneață ce combină stilul modern, cu accente de animal print, într-un decor clasic baroc, predominat de auriu și negru. Predomină texturile naturale ce au în compoziție bumbac sau in, dar catifeaua rezistentă la trafic și murdărie rămâne și ea prezentă.”

 

 

Constituită în anul 1999 ca o afacere de familie, bazată pe cunoștințele și experiența anterioară în domeniu, EVERART vine cu o nouă filozofie în design, dar și cu produse și servicii de calitate. Punctul forte se află în îmbinarea construcției tehnice cu competența designului.

 

 

Vă așteptăm la BIFE-SIM, Stand 117, Pavilion B2!

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT