Home / Promo  / Evenimente internaționale pentru industria mobilei, prin Programul de Promovare a Exporturilor 2020

Evenimente internaționale pentru industria mobilei, prin Programul de Promovare a Exporturilor 2020

Misiunea economică ALMATY

 

Au început înscrierile pentru MISIUNEA ECONOMICĂ ALMATY, din Kazakhstan. Aceasta se va organiza în perioada desfășurării târgului FURNITURE & INTERIOR, de la Almaty, 10-13 iunie 2020. Misiunea este aprobată prin Programul de Promovare a Exporturilor, cu finanțare de la bugetul statului. Organizatorii FURNITURE & INTERIOR ALMATY susțin că evenimentul este o oportunitate unică de prezentare a companiilor și a produselor pe piața din Kazakhstan și de a afla despre cerințele actuale ale clienților, de la experții în domeniu. Facem precizarea că data limită de înscriere pentru participarea la MISIUNEA ECONOMICĂ ALMATY este 6 februarie 2020.

 

 

Salone del Mobile.Milano, 21-26 aprilie 2020

 

17 companii românești de mobilă au fost selectate de Comisia Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri pentru a participa la  SALONE INTERNATIONALE DEL MOBILE.  Este vorba despre ADOR MOBILA, AXM PROD’ 93, BUCIN MOB, BRADUL MANECIU, ECOMATRIX, ENTOURAGE FURNITURE, LAITZA NORD, MARK OLIVER STUDIO, MODEROM STYLE, MOBEX, MONTANA CÂMPENI, NEGRU TIBERIU MARIUS FORESTER, NORDARIN PROD COM, PURE HOME COLLECTIONS, SESSIO.EU, SZEL MOB și TRANSILVANIA PRODUCTION. Spațiul de expunere rezervat de APMR la Salone del Mobile.Milano este de 599 mp. În acest moment se desfășoară procedurile pentru desemnarea firmei organizatoare a standului național.

 

 

ICFF New York, 17-20 mai 2020

 

Pentru cei 297,4 mp rezervați de Asociația Producătorilor de Mobilă din România la INTERNATIONAL CONTEMPORARY FURNITURE FAIR , care se desfășoară în perioada 17-20 mai 2020, în Statele Unite ale Americii, s-au înscris 11 producători români de mobilier. AMIK WOODEN TOYS, AXM PROD’93, WOOD&FURNITURE CONTRACT, HORA, LAITZA NORD, M-OLIVER DESIGN, MANUCO EXCLUSIVE, MODEROM STYLE, KA&MA TRADING, AMPLUSPM, MATERIA STUDIO au fost selectate de Comisia Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri pentru a reprezenta România la ICFF New York. Urmează întocmirea documentației tehnice și procedurile pentru desemnarea firmei organizatoare.

 

 

Expozițiile internaționale cu finanțare de la bugetul de stat pentru semestrul al II-lea al anului 2020

 

 

Gabriela Chișe, coordonator târguri internaționale: „Facem apel către conducerile companiilor de mobilă să-și exprime intenția fermă de participare la târgurile internaționale propuse pentru Semestrul al II-lea al anului 2020 cât de repede se poate. Numai astfel Asociația Producătorilor de Mobilă din România poate susține menținerea expozițiilor pe LISTĂ în cadrul Programului de Promovare a Exporturilor cu finanțare de la bugetul statului, precum și rezervarea locațiilor la organizatorii externi și obținerea de spații corespunzătoare.”

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT