Home / Evenimente  / Evenimente internaționale – mobilă și design

Evenimente internaționale – mobilă și design

MOBILĂ ȘI DESIGN – O PIAȚĂ DIN CE ÎN CE MAI BOGATĂ ȘI SOFISTICATĂ

Anul 2016 este bogat în evenimente internaționale – târguri și expoziții de mobilă, dedicate industriei sau consumatorului final. Unele dintre ele vin cu o tradiție îndelungată, altele prezintă concepte noi, proaspete, adaptate cerințelor pieței. Piața însăși, precum și consumatorul, este din ce în ce mai sofisticată, cu cerințe complexe, cu o atenție deosebită acordată tendințelor – atât vizuale, cât și de respectare a mediului înconjurător. Iată o scurtă trecere în revistă a celor mai interesante evenimente din industria mobilei și a design-ului din lunile mai și iunie 2016.

FIDEXPO, Moscova Rusia,
11-14 mai

Târgul FIDexpo organizat la Moscova la mijlocul lunii mai este destinat profesioniștilor din industria mobilei, în general se adresează achizitorilor și designerilor. Unul dintre cele mai importante evenimente B2B, spun organizatorii, care au prezentat anul acesta ediția cu numărul șapte, în prezența garantată a celui mai mare număr de vizitatori profesioniști din industrie. FIDEexpo este organizat în același timp cu târgul de echipamente și soluții tehnice pentru industria mobilei și a decorațiunilor de interior (ROSMEBEL), ceea ce oferă o dublă oportunitate de colaborare specialiștilor care caută noi contacte de business.


ICFF, New York 14-17 mai

 

ICFF este la ediția cu numărul 29 și este unul dintre cele mai respectate evenimente de design, ame- najări interioare și mobilier din America de Nord, cu una dintre cele mai importante platforme de comunicare între specialiștii din industrie. Desig- nul contemporan este la el acasă la New York – cele patru zile de târg oferă un program bogat, prezentări atractive, standuri cu cele mai noi și trendy produse de design, conferințe și seminarii pe teme de vânzări și marketing. 15.000 de metri pătrați suprafață expozițională pusă la dispoziția designerilor, arhitecților, retailerilor, reprezen- tanților de vânzări, distribuitorilor, dezvoltatorilor, producătorilor – tuturor jucătorilor importanți din industrie. ICFF are o zi destinată și publicului larg, interesat de designul contemporan pentru mobilă, covoare, pardoseală, corpuri de iluminat, mobilier de exterior, accesorii, textile, mobilă de bucătărie, baie sau interioare cu destinație rezidențială sau comercială.

 


INDEX, Dubai Emiratele Arabe Unite, 23-26 maidubai-2

INDEX este una dintre cele mai importante platforme de business și comunicare pentru produsele de design și interior. Programul târgului cuprinde evenimente dedicate publicului larg, dar și o agendă specială pentru VIP și invitați de marcă. De exemplu, la ediția de anul acesta, invitatul special a fost mult-premiatul designer Karim Rashid. INDEX este un eveniment cu o istorie de 25 de ani, excelent dubai-3
organizat, una dintre cele mai bune oportunități de business pentru industrie. Partici- panții vin cu produse la cel mai înalt nivel tehnologic – peste 50 de țări participante, peste 750 de produse expuse și 10 pavilioane naționale la ediția din 2016. Clasic sau ultra-modern, tehnologie de ultimă oră sau reciclare, lux, stil contemporan sau tradițional – INDEX Dubai este o permanentă sursă de inspirație pentru buyerii din toată lumea.

karim rashid


 

CANADIAN FURNITURE SHOW, Toronto, Canada – 28-30 mai

Canadian Furniture Show are o istorie care datează din 1972; este gestionat de Asociația Pro- ducătorilor de Mobilă din Quebec, este singurul târg de mobilă de nivel național și unul dintre cele mai importante 7 evenimente ale industriei în general în Canada. Canadian Furniture Show reunește toți profesioniștii din industria mobilei – producători, retaileri, designeri, importatori și furnizori din Canada, Statele Unite și din toată lumea. Toți cei prezenți la acest târg vin cu cele mai noi și spectaculoase produse de care dispun. Este locul unde se iau toate deciziile de achiziții din în- treaga industrie a mobilei din Canada. Anul trecut, la ediția din 2015, la târg au fost prezenți peste 250 de expozanți, între care 50 de producători doar din Canada.

 


SICI, Madrid, Spania, 8-11 iunie

SICI 2016sici-madrid-2

SICI este un eveniment dedicat profesioniștilor din industria mobilei – participanții vin să expună tot ce ține de inovație în materie de accesorii și mobilier de bucătărie, precum și produse elec- trocasnice. Expozanții sunt în marea lor majoritate producători de top spanioli, alături de care vin și cele mai bune firme internaționale de profil. SICI reprezintă o oportunitate de business pentru producători, distribuitori, arhitecți, designeri, decoratori, designeri de interioare, companii de construcție și dezvoltatori imobiliari.

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT