Home / Evenimente  / EUROMOBILA, redeschidere magazin zona Ghencea

EUROMOBILA, redeschidere magazin zona Ghencea

_MG_7316

 

”Oamenii din familie sunt cei în care poți avea încredere.”, spune Alin Crăcea, patronul Euromobila, la redeschiderea unui magazin al firmei din zona Ghencea. Discuția despre viitorul unui business dinamic, așa cum este Euromobila, a apărut firesc, odată cu prezentarea unui tânăr foarte manierat, parte din echipa Euromobila. ”Este fiul meu cel mic, Levent, se va implica în afacerea familiei”, ne-a spus doamna Yldiz Crăcea, director general Producție Euromobila.

 

_MG_7363

”Fiul meu cel mic a fost alături de mine și a învățat, lucrând în magazin. Am foarte multă încredere în tineri. Lor trebuie să le curgă foc prin vene, ei schimbă lumea, nu noi, noi ne facem treaba cum trebuie, suntem obișnuiții confortului. Eu nu pregătesc pe nimeni pentru eșec. De-abia dacă sunt în stare să pregătesc pe cineva pentru succes. Magazinele Euromobila merg foarte bine – totul reprezintă viziunea mea, gustul meu, mă implic în toate elementele de la picior la spătar. Muncesc două-trei luni la un prototip.”

_MG_7279

 

Tineretul vine cu idei – toți am fost tineri – și lucrurile se schimbă atât de rapid și trebuie să ținem pasul. Reușim dacă avem tineri care observă schimbările și sunt la curent cu totul.” (Aurica Sereny, Președintă APMR)

_MG_7298 _MG_7299

Mezinul familiei Crăcea, un tânăr puțin peste 20 de ani, se gândește serios să ia parte la afacerea familiei. Are însă, așa cum se aștepta și tatăl său, opinii foarte precise despre cum își dorește să fie viața lui. Știe că antreprenoriatul consumă fiecare clipă din viață și nu oferă o viață egală, liniștită și previzibilă. Dar poate nici măcar nu își dorește o astfel de viață. Discuția este încă deschisă – își va testa compatibilitatea cu afacerea din domeniul mobilei, având însă foarte limpede în minte felul în care părinții săi se implică în business-ul Euromobila – cu toată energia și talentul cu care au construit o afacere durabilă și de succes.

_MG_7371 _MG_7369
_MG_7340 _MG_7328

 

 

 

 

Review overview

POST A COMMENT