Home / Promo  / EUROMOBILA a lansat un nou concept, într-o nouă locație

EUROMOBILA a lansat un nou concept, într-o nouă locație

Anul acesta, în luna mai, EUROMOBILA a deschis un nou magazin în București, pe Calea Griviței, nr. 192. Aici, oricine are nevoie de consultanță în alegerea mobilierului tapițat primește îndrumare, poate viziona oferta de produse și poate afla care sunt soluțiile complete de mobilare pentru casa lui.

 

Natalia Ene, designer EUROMOBILA: „Designul urban al interioarelor nu este tocmai o noutate în domeniu, dar cu siguranță este vorba de o tendință și un stil al inovației care reflectă diverse medii și interese, fiind caracterizat prin culori frapante și materiale netradiționale, mai puțin utilizate în amenajarea interioară.

 

euromobila_grivita_45

Un interior decorat în stil urban este adesea și unul modern și unul contemporan, nu prea va putea fi rustic, dar va putea integra din elementele minimalismului. Funcția centrală a designului urban este aceea de a crea spațiu, uneori chiar în mod surprinzător, zone de lucru sau de locuit cu mult spațiu deschis, amenajări pe verticală.

 

euromobila_grivita_43

 

Interioarele urbane sunt caracterizate de obicei de materialele netradiționale fie prin originea lor, fie prin design. Utilizarea otelului și a altor metale grele, a pardoselilor din beton, a grinzilor expuse, a unor suprafețe neterminate si nefinisate ne demonstrează că stilul urban este un amalgam de distincție, aspect boem, noutate, inovație și spații reale urbane din care se inspiră. Designul interiorului urban este unul inteligent – spatiile restrânse și neobișnuite încurajează organizarea obiectelor si aranjarea lor. Putem profita de spațiul vertical și putem crea efecte vizuale prin alegerea a diverse elemente, cum ar fi rafturile înalte înguste.

 

deschidere_08 euromobila_grivita_24

 

Piesele de mobilier au de cele mai multe ori un aspect foarte simplu, fără ornamente, în culori neutre. Accesoriile sunt destul de utilizate și unele reinterpretate sau diferit poziționate. Se pot crea puncte centrale de focalizare prin folosirea unor tablouri sau putem aduce prin alte elemente câteva pete de culoare, care nu ar putea trece neobservate datorită contrastului puternic pe care îl realizează în amenajare.”

 

euromobila_grivita_14 euromobila_grivita_31

deschidere_11 deschidere_03

Mai multe detalii în noul magazin EUROMOBILA, de pe Calea Griviței, nr. 192 și pe site-ul www.canapele.ro

 

euromobila harta

Review overview

POST A COMMENT