Home / Promo  / EUROCOMFIL INVEST: Mobilier tapițat din material bio compozit și cu design creativ, la prețuri de outlet

EUROCOMFIL INVEST: Mobilier tapițat din material bio compozit și cu design creativ, la prețuri de outlet

Obiectele de mobilier tapițat produse de Eurocomfil Invest îmbină știința și tradiția de sute de ani de prelucrare a lemnului din zona Maramureșului cu inovația, calitatea și designul modern. Ineditul produselor de mobilier tapițat constă în materialul din care sunt create, o inovație absolută nu doar pentru piața românească, dar și pentru piețele internaționale. Este vorba despre un material bio compozit care asigură înlocuirea masei lemnoase. Acest material este mai rezistent decât PAL-ul și, în plus, permite obținerea de piese de mobilier cu forme cu design creativ, uneori imposibil de obținut prin îmbinarea lemnului, în pas cu tendințele actuale. Materialul bio compozit este obținut dintr-un amestec de plante tehnice cu fibră textilă termoplastă, ceea ce duce la un grad de reciclare și de refolosire a materialului de aproape 100%. Acest compozit este invenția omului de afaceri Ioan Filip, deținătorul companiilor din Grupul Taparo (din care face parte și Eurocomfil Invest) și a fost realizat împreună cu departamentul R&D al Grupului.

 

Datorită calităților excepționale, mobilierul produs de compania din Maramureș este în prezent exportat în țări precum Marea Britanie (unde în 2016 a fost deschis și un birou de vânzări), Germania, Bulgaria și Danemarca.

 

Eurocomfil Invest este o companie 100% românească, producătoare de paturi, canapele, scaune și fotolii tapițate în textil, imitație și piele.

 

Ne găsiți în Pavilionul B1 stand 225

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT