Home / Industria Mobilei  / Este cerere pentru produsele de mobilier

Este cerere pentru produsele de mobilier

Așa a sperat pe toată perioada de lockdown directorul general LEMET, Alexandru Rizea. Și nu s-a înșelat. După 3-4 săptămâni de așteptare a reluat producția, iar la momentul redeschiderii celor 70 de magazine și-a uimit din nou publicul.

 

 

Alexandru Rizea, vicepreședinte APMR, director general LEMET: „Noi ne-am oprit brusc în timpul desfășurării unui proces. Ni s-au închis magazinele și n-am mai putut vinde. A fost mai ales o stare de așteptare tensionată, de incertitudine totală, în ultimele 2 săptămâni din martie și primele 2 din aprilie. După aceea am înțeles că a apărut ceva ce n-am mai întâlnit și ne-am reluat activitatea. Am început să producem, într-un procent redus, dar am lucrat. Ne-am pus mințile la contribuție, ne-am apucat să realizăm programe noi, accesibile pentru cumpărători, dar mai ales să ne gândim la ce ar putea să urmeze. Îmi tot spuneam că dacă redeschidem magazinele, s-ar putea să avem surprize plăcute. Începând cu 15 mai le-am redeschis pe cele cu intrare separată, iar din 15 iunie a fost reluată și activitatea magazinelor situate în interiorul centrelor comerciale. Acum avem pentru cine lucra și lucrăm. Aș vrea să profit de ocazie și să le mulțumesc clienților noștri, pentru că ne-au așteptat, ne trec zilnic pragul și comandă produsele noastre cu același interes. Iar colegilor din APMR, le las citatul pe care l-am descoperit la începutul pandemiei: TACTICA înseamnă să știi să faci ce e de făcut. STRATEGIA înseamnă să știi ce să faci când nu mai e nimic de făcut.”

 

 

Fabrica LEMET din comuna Brebu, Prahova, a fost înființată în 1991. În prezent, halele de producție și depozitare acoperă o suprafață de peste 40.000 mp. Compania LEMET a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. Acum are cea mai mare acoperire la nivel național, aproximativ 70.000 mp de retail amenajați în aproape toate județele țării. Pe platforma LEMET de la Brebu și în rețeaua națională de magazine LEMS activează peste 1.350 de angajați.

 

 

Produsele companiei se găsesc în cele 70 de magazine din  rețeaua LEMS dar și pe lemet.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT